19.3 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
HomeEvenementWeekendtip: zondag 27 augustus is de 25e editie van Rommelmarkt Hazepolder

Weekendtip: zondag 27 augustus is de 25e editie van Rommelmarkt Hazepolder

Purmerend – Op zondag 27 augustus wordt de rommelmarkt in de Hazepolder georganiseerd. Een jubileum, want het is alweer de 25e editie van het populaire evenement!

De kleinste ‘wijk’ van Purmerend wordt die dag omgetoverd tot één grote rommelmarkt. In de vijf straten die de Hazepolder rijk is, staan tal van kraampjes waar jong tot oud van alles verkoopt voor kleine prijsjes. Ook het buurthuis is open voor een hapje, drankje en muziek.

Bezoekers noemen het evenement al jaren de gezelligste rommelmarkt van Purmerend en omstreken. En met 250 kramen – welke binnen korte tijd allen gereserveerd waren – behoort de markt ook tot één van de grootste van de regio.

Voor de mensen die het buurtje niet kennen: Hazepolder zijn de straten aan de rechterzijde achter de sluis (vanaf het centrum gezien). De buurt is prima met de fiets te bereiken. Automobilisten kunnen op zondag gratis parkeren in het centrum van Purmerend.

En ook al duurt het nog een klein weekje, niet onbelangrijk: de weersvoorspellingen zien er prima uit voor het komende weekend! Alle reden om te snuffelen tussen de kramen van de Hazepolder-bewoners.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
19.3 ° C
21.2 °
17.8 °
70 %
0.5kmh
12 %
wo
19 °
do
23 °
vr
26 °
za
28 °
zo
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.