19.1 C
Purmerend
vrijdag 19 juli 2024
HomeEvenementWeekendtip: Parckpop Ilpendam: 32e editie brengt livemuziek en gezelligheid

Weekendtip: Parckpop Ilpendam: 32e editie brengt livemuziek en gezelligheid

Ilpendam – Parckpop, het geliefde gratis festival dat al jarenlang een begrip is in Waterland en ver daarbuiten, staat op het punt om de 32e editie te vieren. Op zondag 27 augustus 2023 zal het Burgemeester van Oorschotplantsoen in Ilpendam weer tot leven komen met een diverse line-up van livemuziek, lekker eten en drinken, en bovenal, een geweldige sfeer.

Ieder jaar trekt Parckpop duizenden muziekliefhebbers van alle leeftijden naar Ilpendam, die samen genieten van een dag vol non-stop livemuziek, samenzijn en plezier. Dit jaar belooft niet anders te zijn, met een gevarieerd programma dat voor elk wat wils biedt.

Programma 2023

Het festival trapt af om 14:00 uur met Serious Fun, een 6-koppige pop-rock coverband uit Noord Holland die garant staat voor een dansbare en herkenbare setlist. Het programma vervolgt met Stubborn 5, een eigenwijze band die de kracht van muziek ontdekte na het bereiken van hun vijftiger jaren.

Om 15:00 uur neemt Niek het podium, een lokale artiest die klassieke Spaanse muziek combineert met zijn eigen geschreven nummers. Aansluitend brengt Postman & The Ramblers allround rock & roll uit de speakers, terwijl de L.A. Bluesband met frontlady Angela de blues tot leven brengt.

De avond gaat verder met optredens van diverse bands, waaronder Deep Down Electric die de unieke sound van Morphine in leven houdt, en The Plecs die keiharde punkrock laten horen. Ook kunnen bezoekers genieten van de semi-akoestische muziek van Lowell’s Guards en de dampende mix van funk, latin, hip-hop, reggae en soul van WRLDBEAT.

De energie blijft hoog met bands als A Few Dutch and a Welshman, Noble Savage en The Cruz & The Dukes of Harlem, die rock ‘n roll en power pop naar een nieuw niveau tillen. De avond sluit af met Nada-Colada, een enthousiaste coverband met een verrassend repertoire.

Voor meer informatie en het laatste nieuws over Parckpop, bezoek de officiële website: www.parckpopilpendam.nl .Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
19.1 ° C
20 °
17.8 °
87 %
0.9kmh
38 %
vr
27 °
za
28 °
zo
24 °
ma
21 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.