18.3 C
Purmerend
donderdag 23 mei 2024
Home112Controle door politie leidt tot bijzondere ontdekking

Controle door politie leidt tot bijzondere ontdekking

Purmerend – Op donderdag 4 april hield de politie een controle rondom het kruispunt Het Schouw. Bij de controle werd een voertuig aan de kant gezet in Ilpendam.

De bestuurder, een man uit Den Haag, had eerdere betrokkenheid bij een drugszaak. Tevens klonk zijn verhaal over zijn aanwezigheid in het Waterlandse als een smoes en viel het de politie op dat hij twee telefoons bij zich had. De bestuurder werd onderworpen aan een aantal standaard tests, waarbij hij op de drugstest positief testte. Hij bleek onder invloed te rijden van THC (wiet).

Aangehouden

De bestuurder werd aangehouden voor rijden onder invloed en vervolgens, ten behoeve van vervoer, gefouilleerd. Tijdens het fouilleren had de politieagent enige bedenkingen; de man had wel een hele aparte bobbel in zijn broek. Aan de vordering om drugs af te geven voldeed hij niet, hij had immers niks bij zich en wat de agent voelde was “gewoon” zijn “pik”.

Op het politiebureau werd de man nogmaals gefouilleerd. Toen zijn broek zelfs begon te knisperen bij het aanraken van de aparte bobbel kon hij niet meer ontkennen. De verdachte bleek 8 wikkels met vermoedelijk cocaïne bij zich te hebben. Onderzoek aan zijn voertuig leverde nog 1 wikkel op.

Naast proces-verbaal voor rijden onder invloed, volgt er proces-verbaal voor bezit harddrugs en niet voldoen aan bevel/vordering van een politieambtenaar.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,925FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
18.3 ° C
20.7 °
16 °
65 %
6.7kmh
16 %
do
18 °
vr
17 °
za
18 °
zo
21 °
ma
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.