15.2 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
HomeRegionaalBeloningsplatform brug A7 nu live: Kies voor gratis NS-abonnement of geld

Beloningsplatform brug A7 nu live: Kies voor gratis NS-abonnement of geld

Purmerend – Rijkswaterstaat heeft vandaag het beloningsplatform voor de werkzaamheden aan de brug bij Purmerend gelanceerd. Automobilisten die tijdens de werkzaamheden (8 april – 1 september 2024) thuiswerken, anders reizen of samen te reizen, kunnen hiermee een gratis NS Altijd Voordeel abonnement of een geldbedrag tot €300,- verdienen.

Wie komt in aanmerking?

Alle kentekens van automobilisten die tussen 26 februari en 27 maart 2024 tenminste 4 keer per werkweek op de A7 over de brug bij Purmerend, de N247 tussen de A10 en de N235 of de N246 tussen Marken-Binnen en de N244 reden, komen in aanmerking.

Hoe werkt het?

Op de website BrugA7 kunt u door het invullen van uw kenteken controleren of u in aanmerking komt. Als u in aanmerking komt, kunt u zich aanmelden en kiezen voor:

  • Gratis NS Altijd Voordeel abonnement: Met 20% korting in de spits, 40% korting in de daluren en 40% korting in het weekend + feestdagen.
  • Beloning in geld: Thuiswerken, anders reizen of carpoolen? Registreer uw reizen en thuiswerkdagen met de Fynch app en ontvang tot €300,-.

Let op:

  • Eenmaal gekozen, kunt u uw keuze niet meer aanpassen.
  • Er is slechts 1 beloningskeuze per geregistreerd kenteken mogelijk.

Tip: Reken uit via NS.nl wat voor u voordeliger is als u naar uw werk met de trein zou willen gaan. Het omslagpunt voor waarbij u met een Altijd Voordeel abonnement voordeliger uit bent ten opzichte van een traject-abonnement ligt vaak tussen de 2 a 3 keer reizen per week. Gaat u 5 dagen per week met de trein reizen is het wellicht voordeliger een traject-abonnement aan te schaffen en gebruikt te maken van de beloning in geld. Dit is voor iedere individuele reiziger verschillend. Maar omdat u uw keuze niet meer kunt aanpassen, is het raadzaam dit vooraf even goed uit te zoeken.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
15.2 ° C
16.1 °
13.9 °
70 %
4.9kmh
79 %
wo
15 °
do
19 °
vr
17 °
za
18 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.