21.7 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomeEvenementKriti is 22 jaar! Komende woensdag 3-gangen menu voor 22 euro!

Kriti is 22 jaar! Komende woensdag 3-gangen menu voor 22 euro!

Purmerend – Het geliefde Griekse restaurant Kriti blies tijdens de vakantieperiode 22 kaarsjes uit. Een jubileum dat gevierd moet worden! Daarom hebben Erol en zijn team een leuke actie bedacht. Op woensdag 6 september eet je een 3-gangen menu voor maar 22 euro!

Al 22 jaar is Kriti een begrip in Purmerend. De eerst 17 jaar zat het restaurant gehuisvest in de Kerkstraat. Vijf jaar geleden verhuisde Kriti naar de oude “Drie Zwanen” aan de Neckerstraat. Onder de bezielende leiding van Erol hebben (tien)duizenden gasten genoten van de heerlijke Griekse gerechten en de altijd gezellige sfeer.

Vier jij de verjaardag van Kriti graag mee? Bel dan even naar het restaurant of stuur een e-mailtje. Vermeld dan dat je graag naar het verjaardagsfeest van Kriti komt!

Telefoonnummer: 0299-429049

Email: [email protected]

Adres Kriti
Neckerstraat 3
1441 KT Purmerend

Kom je met de auto? Als je op het parkeerterrein van naastgelegen garage Jonk parkeert, krijg je een uitrij-muntje van Kriti en parkeer je dus gratis!Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,555VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
21.7 ° C
23.4 °
20 °
67 %
1.3kmh
6 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.