16.3 C
Purmerend
vrijdag 14 juni 2024
HomePurmerendYou had one job! Raar tafereel op de Albert Schweitzerlaan in Purmerend

You had one job! Raar tafereel op de Albert Schweitzerlaan in Purmerend

Purmerend – Een raar tafereel op de Albert Schweitzerlaan in Purmerend. In de wijk wordt de riolering vervangen en wordt de straat opnieuw bestraat. Maar wat we nu opeens tegenkwamen lijkt ons niet echt de bedoeling. You had one job.

Wie is hier voor verantwoordelijk? De aannemer of de gemeente? Waren de tekeningen wel juist? En als je dan toch gaat bestraten, dan denk je daar als stratenmaker toch wel het fijne van lijkt ons. Moet ik doorgaan want het staat op de tekening of leg ik het werk neer?

Enfin, de gemeente is niet bereikbaar want het is zondag. Dus zullen we hier morgen eens wat vragen over gaan stellen. Want wie gaat eventueel herstel betalen? De burger want fout van de gemeente of de aannemer?

Update:

Foto’s: Regio PurmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Dit is gewoon een tijdelijke situatie. Om de hoek in de Henri Dunantstraat was dat ook het geval. Maar daar hebben de bewoners netjes een bericht ontvangen dat het om een tijdelijke situatie gaat. De lantaarnpalen worden namelijk ook nog vervangen door energiezuinige exemplaren en die worden uiteraard wel op de juiste plek gezet.
    Dit is gewoon nog werk in uitvoering. De parkeerplaatsen zijn immers officieel ook nog niet in gebruik. Er geldt nog steeds een tijdelijk inrijverbod.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,939FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.3 ° C
18.4 °
14.4 °
78 %
1.8kmh
91 %
vr
16 °
za
17 °
zo
17 °
ma
19 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.