7.3 C
Purmerend
zaterdag 27 april 2024
HomePurmerendAction Weidevenne opent feestelijk haar deuren

Action Weidevenne opent feestelijk haar deuren

Purmerend – Sinds vanmorgen is Winkelcentrum Weidevenne een retailer rijker. Action opende vanmorgen haar deuren en kon om stipt acht uur de eerste klanten verwelkomen.

De eerste jonge meiden stonden rond 07:30 uur al voor de deur. Vastbesloten om de eersten te zijn die het nieuwe filiaal binnen zouden lopen. Vlak voor de opening stond een tiental mensen te wachten. Na een groepsfoto met het personeel gingen de deuren om precies acht uur open en kon er dan eindelijk gewinkeld worden.

Action Manager Verkoop André Rechtuit is erg trots op deze nieuwe vestiging. Hij heeft ongeveer honderd winkels onder zijn hoede, maar hij vind deze winkel toch wel heel erg mooi geworden.

Drieduizend betalende klanten

“Het ruikt hier naar Action, zeiden de meiden die als eerste de winkel inliepen”, vertelt André, “En zo is het maar net.” Enthousiast gaat hij verder. “Wist je dat we verwachten dat er vandaag drieduizend betalende klanten de vestiging komen bezoeken? En dat het aantal voeten die door de winkel gaan lopen dus nog hoger ligt? En dat de reklengte in deze Action 377 meter bedraagt en daarmee een stuk groter is dan de vorige vestiging in het centrum?”

De vestiging op het Van Damplein komt in de plaats van de winkel op de Weerwal in het Centrum. Het personeel is volledig meeverhuisd naar de nieuwe locatie.

Foto’s: Regio Purmerend




Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,909FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.3 ° C
8.3 °
6.2 °
79 %
1.3kmh
91 %
za
15 °
zo
15 °
ma
16 °
di
19 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.