15.8 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
HomeEvenementZaterdagavond: spectaculaire TAPTOE tijdens Nazomerfeestweek in Purmerend

Zaterdagavond: spectaculaire TAPTOE tijdens Nazomerfeestweek in Purmerend

Purmerend – Op zaterdagavond 16 september 2023 staat Purmerend in het teken van een grootschalig muzikaal evenement, de TAPTOE, georganiseerd door Stichting Purmerend Marktstad. Dit spektakel vindt plaats op de beroemde Koemarkt en belooft een avond vol dynamiek en entertainment te worden.

Vanaf 19:30 uur is er de inloop voor het publiek en om 20:00 uur zullen de eerste klanken klinken. Het evenement zal doorgaan tot 22:00 uur. Tussentijds kunnen bezoekers genieten van indrukwekkende optredens van maar liefst 5 blaasorkesten. Elk van deze orkesten brengt zijn unieke stijl en repertoire mee, waardoor de avond gevarieerd en boeiend zal zijn.

De deelnemende blaasorkesten zijn:

  1. Rijmondband uit Schiedam
  2. Jeugd Rijnmondband uit Schiedam
  3. Jong K&G uit Leiden
  4. Show- & Marchingband Amigo uit Leiden
  5. Drum- & Showband MC uit Laren

Deze getalenteerde bands zullen het publiek betoveren met hun muzikale klanken en indrukwekkende performances. De harmonieën en ritmes zullen de Koemarkt vullen en samen met de visuele aspecten van de optredens zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Mis deze unieke TAPTOE niet tijdens de Nazomerfeestweek in Purmerend. Kom naar de Koemarkt tussen 19:30 uur en 22:00 uur en laat je betoveren door de prachtige klanken van de blaasorkesten. Het wordt een avond vol muzikaal spektakel en entertainment.

RTV Purmerend

Voor degenen die er niet persoonlijk bij kunnen zijn, biedt RTV Purmerend LIVE-uitzendingen van de taptoe om 20:00 uur via KPN 1390, ZIGGO 34 en DELTA 12. Mis deze kans niet om dit bijzondere evenement te ervaren, waar muziek en entertainment samenkomen in het hart van Purmerend.

Foto’s: Archief Regio PurmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.8 ° C
17.3 °
14.4 °
75 %
0.9kmh
91 %
vr
16 °
za
17 °
zo
20 °
ma
22 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.