14.5 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
HomePurmerend339 bekeuringen door negeren rood kruis op afgesloten afrit A7 bij Purmerend

339 bekeuringen door negeren rood kruis op afgesloten afrit A7 bij Purmerend

Purmerend – Vanmorgen vond er een aanrijding plaats tussen twee voertuigen op de kruising van de N244 ter hoogte van de A7. Vanwege deze frontale aanrijding waren er maatregelen getroffen, zodat hulpinstanties, de wegbeheerder en de sleepdienst veilig hun werk konden doen.

Tijdens deze werkzaamheden was afrit 6 van de A7, in de richting van Hoorn, afgesloten middels rood kruis. Het rode kruis zorgt ervoor dat de politie of rijkswaterstaat geen personeel kwijt zijn aan het afsluiten van de afrit. Het rode kruis spreekt immers voor zich.

Overlast

Honderden bestuurders dachten toch nog wel even de afrit te kunnen nemen en negeerden daarbij het rode kruis. Dit zorgde voor een dusdanige overlast op de locatie van het ongeval dat de politie personeel, voertuigen en middelen kwijt waren aan de verkeersdoorstroming en het garanderen van een veilige werkomgeving tijdens de hulpverlening.

339 overtreders

Hierop is besloten om de kentekens van 339 overtreders te noteren, zij ontvangen binnen enkele weken een bekeuring thuis van honderden euro’s. Los van de overlast kon de politie vanwege de extra inzet op de locatie van het ongeval maar liefst twee spoedritten niet rijden. Twee meldingen waarbij mensen 112 belden en direct politie nodig hadden.

Relevant artikel:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
14.5 ° C
15.6 °
13.3 °
76 %
1.8kmh
16 %
do
21 °
vr
21 °
za
21 °
zo
22 °
ma
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.