10.2 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomePurmerendRookontwikkeling in bedrijfsverzamelgebouw aan de Wilhelminalaan in Purmerend

Rookontwikkeling in bedrijfsverzamelgebouw aan de Wilhelminalaan in Purmerend

Purmerend – De brandweer werd rond 13:15 uur opgeroepen voor een brand in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Wilhelminalaan in Purmerend. Enige tijd later werd de brand opgeschaald naar een middelbrand.

Medewerkers van de bedrijven gingen massaal naar het verzamelpunt op aanwijzingen van de aanwezige bedrijfshulpverleners. Het hele gebouw werd ontruimd. In het gebouw is in de kelder rookontwikkeling geconstateerd. Ook de aanwezige brandmeldcentrale deed zijn werk en liet een slow whoop horen.

De brandweer zoekt naar de oorzaak van de rook. Er zijn kantoren, een kinderdagverblijf en andere zorgfuncties in het gebouw gevestigd.

Updaten 15:00 uur: De oorzaak van de rookontwikkeling is onbekend. De beheerder van het gebouw laat daar onderzoek naar doen. Er zijn geen gewonden gevallen. Medewerkers van de bedrijven mogen weer naar binnen omdat de brandweer het gebouw vrij heeft gegeven.

Fotografie: Regio Purmerend

Net binnen:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.2 ° C
12.4 °
7.3 °
55 %
2.2kmh
90 %
di
9 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.