15.8 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
HomeRegionaalVanmiddag code oranje: diverse scholen sluiten eerder de deuren

Vanmiddag code oranje: diverse scholen sluiten eerder de deuren

Regionaal – In verband met storm Ciarán heeft het KNMI voor vanmiddag code oranje afgegeven. Diverse scholen hebben aangekondigd de deuren vanaf 12:30 uur te sluiten, zodat alle leerlingen en docenten veilig naar huis kunnen gaan.

Code oranje geldt in onze regio vanaf 14:00 uur. Het KNMI waarschuwt voor zeer zware windstoten. Hierdoor kan schade en gevaar ontstaan als gevolg van omvallende bomen en rondvliegende voorwerpen. Als je niet de weg op hoeft, kun je beter binnenblijven.

Vanaf 20:00 uur neemt de storm weer af. Wel geldt dan nog code geel tot morgenochtend 06:00 uur.

Gisteren gaf het KNMI al code geel af. Ook de ANWB gaf het advies om thuis te werken.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.8 ° C
17.3 °
14.4 °
75 %
0.9kmh
91 %
vr
16 °
za
17 °
zo
20 °
ma
22 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.