10.5 C
Purmerend
maandag 11 december 2023
HomePurmerendPurmerend onthult nieuwe merknaam en logo voor de Binnenstad "het stadje tussen...

Purmerend onthult nieuwe merknaam en logo voor de Binnenstad “het stadje tussen de polders” (poll)

Purmerend – De binnenstad van Purmerend, vaak beschouwd als de huiskamer van de stad en de omliggende regio, heeft een nieuw hoofdstuk ingeluid in haar streven naar een sterkere identiteit en positieve beeldvorming.

In een gezamenlijke inspanning waarbij ondernemers, bewoners en culturele instellingen nauw betrokken waren, is er een merknaam en logo onthuld om de binnenstad te positioneren als een aantrekkelijke bestemming voor inwoners en bezoekers.

De merknaam voor de binnenstad is “Purmerend, het stadje tussen de polders.” Deze naam benadrukt de bijzondere ligging van Purmerend tussen drie oude polders, waaronder de Unesco-werelderfgoed Beemster. Het ‘stadje’ is een term van genegenheid die Purmerenders gebruiken om hun binnenstad aan te duiden.

Illustratie: Gemeente Purmerend

Het logo, ontworpen met input van diverse belanghebbenden, symboliseert de polders en hun veelzijdigheid, met verschillende vullingen die de diversiteit van de regio weerspiegelen. Het grid in het logo is gebaseerd op de oude kaart van de Beemster en vertegenwoordigt het idee van het “stadje tussen de polders.”

Het doel van deze nieuwe merknaam en logo is om de binnenstad te onderscheiden van andere communicatie van de gemeente en om het aantrekkelijker te maken voor bezoekers, toeristen en nieuwe ondernemers.

Wat vindt u van het nieuwe logo van de binnenstad?

  • Wat moet je ermee? (47%, 155 Votes)
  • Lelijk (27%, 87 Votes)
  • Mooi (15%, 49 Votes)
  • Niet mooi, niet lelijk (10%, 34 Votes)
  • Dit gaat de Binnenstad vooruit helpen (1%, 3 Votes)

Totaal aantal stemmers: 328

Laden ... Laden ...


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,526VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.5 ° C
11.1 °
9.4 °
78 %
9.4kmh
100 %
ma
10 °
di
8 °
wo
7 °
do
6 °
vr
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.