15.8 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
HomePurmerendColumn van Tor Narra: Ik ben uitgewoked

Column van Tor Narra: Ik ben uitgewoked

Jongens en meisjes! Dames en heren!

Als gender vaste homoman ben ik uitgewoked! Ik ben klaar met regenbogen. Ik ben klaar met inclusiviteit – een woord dat overigens niet voorkomt in de dikke van Dale. Ik ben klaar met ‘religies’ die vrijheid pretenderen terwijl zij gewetenloos aansturen op een apocalyptische chaos.

Voor zover ik mij in het nabije verleden heb laten leiden door deze verbazingwekkende wereldwijde en stormachtig ingezette ‘gendervervuiling’, wens ik graag te melden dat ik tot inkeer ben gekomen. In aanvang vind ik uiteraard ook dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Maar anders wordt het als mij dit soort misselijkmakende sub-cultuurtjes bestuurlijk door de strot worden geduwd.

Vooral als ik daar ongevraagd onderdeel van wordt gemaakt. Dergelijke verkrachters van onze homocultuur zullen wat mij betreft nooit bepalen dat een rechtgeaarde homoseksueel zichzelf verplicht moet aansluiten bij gendergestoorden. Ik sta niet meer langs de kant van de Amsterdamse grachten op een ‘heterofeestje’ waar men vooral elkaar wil laten zien hoe ‘inclusief en tolerant’ men wel niet is.

Zoals ik al vaak heb aangegeven is onze overheid geen opvoeder. Maar blijkbaar daalt dit besef niet zo in bij ‘elitair onbeschaafd’ Nederland. Dat betekent enerzijds dat men blijkbaar verstandelijk te zwak is om dergelijke duidingen in het juiste (wetenschappelijke) perspectief te plaatsen, dan wel anderzijds, men dergelijk crimineel gedachtengoed doelbewust propageert. Beide stromingen creëren chaos en verdeeldheid, onkunde en corruptie. Eén landelijk politicus die het constant heeft over een nieuw sociaal contract zou zich moeten realiseren dat het voorkomen van chaos nu juist het ultieme doel van een sociaal contract behoort te zijn.

Ik heb niets gemeen met omgebouwde mannen en vrouwen. Ik wens niet om te gaan met mensen die blijkbaar dagelijks een andere genderidentiteit aan willen nemen. Ik voel mij niet geroepen om in ‘verbindende’ eetclubjes geconfronteerd te worden met mensen die gender-depressief zijn. Ik kies mijn eigen vrienden uit waarmee ik ‘inclusief’ wil zijn. Daar heb ik geen begeleiding van mijn (lokale)overheid bij nodig.

Rechtgeaarde homo’s en lesbiennes zijn destijds in de ‘bestuurlijk wenselijke val’ gelopen dat het “een stuk makkelijker zou zijn om niet met verschillende groepen over niet-heteroseksuele zaken te praten.” Zo is het de pure homobeweging in de jaren ’80 destijds verkocht. Het toen nog smetvrije COC trapte er met open ogen in. En zo is roze van haar fundamentele kleur en eigen identiteit beroofd.

Zit er een ziekelijke behoefte van de woke-hetro’s achter, om hun seksueel gefrustreerde leven nieuw leven in te blazen? Zij storten zich massaal op al- dan niet omgebouwde levende barbiepoppen-acteurs, waarop zij hun seksuele frustraties en illusies botvieren? Deze klaarblijkelijk seksueel gefrustreerde ‘straight mannen’ domineren tegenwoordig dan ook de homocontactgroepen op het internet.

Met dank aan een ziek soort mensen dat vooral als doel heeft om samenlevingen te ontwrichten met perverse kolder. Een zichzelf vervullende profetie van seksuele onderdrukking naar algehele ontmenselijking. Een ‘verdwaalde en corrupte elite’ die het blijkbaar verstandiger lijkt om niet op een teken uit de hemel te wachten, maar zelf maar ‘het einde der tijden’ wenst te organiseren. Dergelijk hedonistisch gif moet stoppen. Het wachten is blijkbaar op de eerste gendergestoorde die in een zoutpilaar verandert.

Ik wens terug te keren naar een cultuur waar mannen mannen en vrouwen vrouwen zijn. Ook al vallen ze op hun eigen geslacht. Wij hoeven ons niet te laten transformeren in iets dat we niet zijn en nooit zullen worden. In elk geval niet in de wetenschap dat onkundigen graag de koppeling met homo’s schijnen te maken als het om ‘de regenboogbeweging’ gaat. De regenboog wordt dan ook ten onrechte aangeduid als homomonument. Dát is het dus niet, en zal dit naar mijn bescheiden mening ook niet worden.

Het is misselijkmakend dat we keer op keer idioten moeten aanhoren die hun criminele pedofiele neigingen binnen het regenboogalfabet wensen onder te brengen. Daar ligt voor mij toch echt de grens. Never en nooit zal ik deel wensen uit te maken van criminele organisaties die seks met kinderen propageren.

En voor de rest van de verdwaalden? Bemoei je lekker met je eigen duistere sub-cultuurtjes! Geniet van harte van jullie roze-loze regenboog. Behoud jullie transkolder monumenten, maar maak mij daar absoluut geen onderdeel meer van. Bouw je eigen contactsites en lift niet mee met een beweging waar transgestoorden feitelijk geen deel van horen uit te maken!

En daarom? Eis ik mijn roze driehoek terug!

Tor Narra

15 november 2023Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.8 ° C
17.3 °
14.4 °
75 %
0.9kmh
91 %
vr
16 °
za
17 °
zo
20 °
ma
22 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.