5.5 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home112Trauma-arts per geleende fiets naar reanimatie Westerstraat

Trauma-arts per geleende fiets naar reanimatie Westerstraat

Purmerend – Het personeel van het Mobiel Medisch Team beschikt over de snelste auto’s en helikopters, ook krijgen ze vanuit de politie de nodige assistentie in het ter plaatse komen bij medische noodsituaties, zoals nog een lift door de wijk.

Zaterdagavond werd reis van de helikopter naar de plaats van het incident wel heel creatief opgelost.

Het MMT reageerde op een reanimatiemelding op de Westerstraat in het Centrum van Purmerend. Na wat omcirkelingen op zoek naar een goede plek, besloot de heli de landing in te zetten op het grasveld achter Ponte Di Rialto in Kop West. Dat betekent een flink stuk omrijden voor een auto om bij de Westerstraat te komen.

Een inwoner van Purmerend stond de fiets graag af en droeg zodoende bij aan het hulpverleningsproces. Het laatste stukje legde de MMT-arts af op de geleende fiets via de Melkwegbrug.

Het was waarschijnlijk een apart beeld om te zien, maar petje af voor de inzet van de arts en de eigenaar van de fiets. Ondanks de inzet heeft hulp helaas niet meer mochten baten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
5.5 ° C
6.1 °
4.4 °
79 %
0.9kmh
73 %
di
5 °
wo
10 °
do
9 °
vr
7 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.