8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home112Burgemeester Purmerend sluit pand aan het Signaal na explosie en brand voor...

Burgemeester Purmerend sluit pand aan het Signaal na explosie en brand voor twee maanden

Purmerend – Op 19 december heeft burgemeester Ellen van Selm een bedrijfspand gesloten aan het Signaal in Purmerend. Bij het pand is op 27 november rond kwart voor vijf in de ochtend een explosie geweest en brak er band uit. Er raakte niemand gewond.

De gebeurtenis kan invloed hebben op het gevoel van veiligheid en de leefbaarheid, geeft de gemeente Purmerend aan. “Om deze reden heeft de burgemeester besloten het pand voor een periode van 2 maanden te sluiten.”

Daarnaast zullen politie en handhaving vaker surveilleren in de omgeving van het pand. Burgemeester Ellen van Selm: ‘Deze geweldsincidenten zijn een verstoring van de openbare orde en veiligheid en hebben een negatieve invloed op het veiligheidsgevoel en ondernemersklimaat.’

De burgemeester roept iedereen op die informatie heeft over deze incidenten en dit nog niet heeft gemeld om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Kopfoto: Inter Visual Studio / Kyrlian de Bot

Relevant artikel:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. criminelen huren een auto, betalen een borg van drie dagen huur en bellen vervolgens dat ze de auto langer houden. “Dan zeggen ze: ‘Ik zit in Frankrijk. Sorry, het wordt wat later’, wat doe je dan? Je kan wel zeggen dat ze meteen terug moeten komen, maar dat doen ze toch niet”, zegt een verhuurder uit het westen van de provincie.
    Zo’n wagen heeft soms wel 9000 kilometer op de teller.
    Vervolgens wordt de auto ‘s nachts voor de deur gezet, naar de kosten voor de extra dagen huur kan de verhuurder fluiten. “Zo’n wagen heeft soms wel 9000 kilometer op de teller. Vaak sturen ze ook iemand anders om hem terug te brengen. Die komt dan met een rotgang aanrijden, flikkert de sleutels op de grond en vertrekt weer.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
8 ° C
10 °
6.1 °
73 %
1.3kmh
32 %
di
8 °
wo
10 °
do
9 °
vr
7 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.