6 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
Home112Geweldpleging in Volendam - Politie zoekt getuigen en beelden

Geweldpleging in Volendam – Politie zoekt getuigen en beelden

Volendam – Op dinsdag 26 december heeft er een ernstige openlijke geweldpleging plaatsgevonden aan de Berend Demmerstraat in Volendam. Drie mannen werden slachtoffer van mishandeling door een groep van vier onbekende mannen.

Het incident begon op een parkeerplaats aan de C.J. Conijnstraat en escaleerde snel, waarna de mishandeling zich verplaatste naar verschillende straten in Volendam.

Ziekenhuis

Een van de slachtoffers, een 18-jarige man uit de gemeente Waterland, is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De andere twee slachtoffers, een 21-jarige man uit de gemeente Waterland en een 20-jarige man uit Landsmeer, zijn ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

Onbekende richting

De verdachten zijn na de openlijke geweldpleging gevlucht in een grijze auto in een onbekende richting. De politie is dringend op zoek naar getuigen die tussen 02:10 uur en 02:30 uur iets hebben gezien van het incident of iets verdachts hebben waargenomen voor of na het voorval aan de C.J. Conijnstraat, Meergracht en de Berend Demmerstraat.

Meer informatie?

Mensen die informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie delen is ook mogelijk via telefoonnummer 0800-7000 of via het tipformulier, onder vermelding van zaaknummer 2023274790.

De politie roept tevens op om eventuele camerabeelden beschikbaar te stellen om het onderzoek te ondersteunen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,797FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6 ° C
7.2 °
5 °
82 %
4.9kmh
99 %
wo
10 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.