8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home112Scooterrijder (59) gereanimeerd na aanrijding met bestelbus in Purmerend

Scooterrijder (59) gereanimeerd na aanrijding met bestelbus in Purmerend

Purmerend – Een 59-jarige scooterrijder uit Edam-Volendam is vrijdagmiddag gereanimeerd na een aanrijding met een bestelbus op de Visserijweg in Baanstee-Noord. Naast veel hulpdiensten, kwam ook de traumahelikopter ter plaatse. De man is met spoed naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 12.00 uur. De scooterrijder reed op de Westerweg en stak de Visserijweg over toen hij werd aangereden door de bestelbus. De scooterrijder vloog door de lucht en kwam 25 meter verderop op de grond terecht.

Ziekenhuis

De scooterrijder was niet aanspreekbaar en moest door het ambulancepersoneel worden gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht. De bestuurder van de bestelbus raakte niet gewond.

De bestuurder van de bestelauto is gehoord en diens rol zal verder worden onderzocht. De politie onderzoekt verder de toedracht van het ongeluk.

Update 18:00 uur: de man is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Foto’s aangeleverd door: Regio Purmerend BurgerfotograafSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
8 ° C
10 °
6.1 °
73 %
1.3kmh
32 %
di
8 °
wo
10 °
do
9 °
vr
7 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.