9.2 C
Purmerend
zaterdag 27 april 2024
Home112Verdachte online oplichting aangehouden in McDrive

Verdachte online oplichting aangehouden in McDrive

Purmerend – De politie heeft vorige week een verdachte van online oplichting aangehouden in de McDrive in Purmerend. Naar zijn BigMac kon de man fluiten.

De politie kreeg een melding van een verdacht voertuig. De bestuurder van het voertuig was nog gezocht in verband met de online oplichting/fraude. De politie volgde het voertuig en zag dat het de McDrive inreed.

Vlak voordat de man zijn bestelling kon plaatsen, werd hij door de politie aangesproken. In plaats van een fastfood-maal, werd het voor de verdachte een ritje met een paar handboeien in een politiewagen.

De verdachte is ingesloten voor verhoor en verder onderzoek. Over de aard en omvang van de oplichting heeft de politie geen uitspraken gedaan.

De politie roept mensen op om alert te zijn op online oplichting. Als u verdachte e-mails of telefoontjes ontvangt, neem dan contact op met de politie.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,909FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.2 ° C
10.1 °
7.8 °
80 %
4.9kmh
100 %
za
14 °
zo
15 °
ma
15 °
di
19 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.