16.1 C
Purmerend
vrijdag 5 juli 2024
HomePurmerendMichel Prinsen (eigenaar Multi-ijs) kandidaat in nieuw seizoen Verraders

Michel Prinsen (eigenaar Multi-ijs) kandidaat in nieuw seizoen Verraders

Purmerend – Michel Prinsen, eigenaar van de ijssalons Multi-ijs, is één van de kandidaten van de nieuwe editie van het RTL-programma De Verraders. Dit seizoen nemen onbekende Nederlanders het tegen elkaar op en de 51-jarige Purmerender is daar eentje van.

Michel mag helemaal niets vertellen over het avontuur dat eind 2023 al in Zuid-Frankrijk is opgenomen. Zelfs op de vraag of hij het leuk heeft gevonden, houdt hij zijn lippen stijf op elkaar. Alleen mag hij bevestigen dat hij inderdaad aan het programma heeft deelgenomen.

RTL: Michel is een echt familiemens, die alles in het leven met volle passie aangaat. Daarnaast is hij een keiharde ondernemer; samen met zijn gezin runt hij o.a. meerdere ijssalons. Michel zegt zelf dat hij over lijken gaat om het spel te winnen en dat als zijn medespelers hem proberen te belazeren, hij ze van katoen geeft. Om vervolgens samen een drankje te drinken.

Over het programma:

Tweeëntwintig onbekende Nederlanders strijden in het programma De Verraders in een frans chateau om een grote zilverschat. Drie van hen zijn in het geniep verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de getrouwen en zij doen er alles aan om de verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en ‘vermoorden’ iedere nacht een medekandidaat.

Het programma is vanaf 16 februari elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Foto’s via Michel – copyright RTL 4Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,957FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.1 ° C
16.7 °
15.5 °
68 %
6.3kmh
95 %
do
16 °
vr
16 °
za
19 °
zo
19 °
ma
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.