5.3 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
Home112Twee mannen mishandeld op de Koemarkt in Purmerend

Twee mannen mishandeld op de Koemarkt in Purmerend

Purmerend – Zondag 28 januari omstreeks 04.00 uur vonden er kort na elkaar twee mishandelingen plaats in een uitgaansgelegenheid op de Koemarkt in Purmerend. Hierbij zijn twee mannen mishandeld door meerdere personen.

Een van de slachtoffers heeft zwaar letsel opgelopen als gevolg van de mishandeling. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

De politie zoekt getuigen die het onderzoek kunnen helpen. Heeft u de politie nog niet gesproken en iets gezien van de mishandelingen die hebben plaatsgevonden omstreeks 04.00 uur of heeft u iets verdachts gezien vóór of na het incident?

Laat het de politie direct weten via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via telefoonnummer 0800-7000.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
5.3 ° C
7 °
2.9 °
82 %
4kmh
97 %
wo
9 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.