5.3 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
Home112Schietpartij bij station Purmerend, dader(s) worden gezocht

Schietpartij bij station Purmerend, dader(s) worden gezocht

Purmerend – Omstreeks 20:05 uur is er een schietpartij geweest aan de Stationsweg in Purmerend. Volgens onze verslaggeefster ter plaatse is het bomvol met politie. Totaal drie ambulances zijn opgeroepen. Ook de politiehelikopter hangt boven het gebied.

Volgens onze verslaggeefster ter plaatse gaan bij de politie de kogelwerende vesten aan. De politie is zichtbaar aan het rondrennen. Een politieauto en een burgerauto zijn met spoed weggereden naar een andere, nog onbekende, locatie.

Onze verslaggeefster geeft aan dat er een persoon wordt gereanimeerd. Een ander slachtoffer gaat naar het AMC onder politiebegeleiding. De dader of daders worden door de politie gezocht met veel materiaal. Detail zijn de vele burgerauto’s van de politie.

In verband met het onderzoek stoppen er geen treinen op station Purmerend. Verder is er nog weinig bekend. Zodra er meer informatie is, berichtten wij verder.

Update:

Foto’s: Regio Purmerend



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
5.3 ° C
7.3 °
3.9 °
79 %
1.8kmh
100 %
do
6 °
vr
11 °
za
14 °
zo
15 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.