8.3 C
Purmerend
dinsdag 16 april 2024
HomeRegionaalRaadslid Nicole Moinat geïnstalleerd als duo-commissielid Provincie Noord-Holland

Raadslid Nicole Moinat geïnstalleerd als duo-commissielid Provincie Noord-Holland

Purmerend/Haarlem – Vanmiddag is Nicole Moinat geïnstalleerd als duo-commissielid voor de PVV in Provinciale Staten van de provincie Noord-Holland. Moinat is tevens fractievoorzitter van de PVV in de gemeenteraad van Purmerend. Zij zal haar werkzaamheden daar vanzelfsprekend doorzetten.

De Purmerendse wordt lid van commissies Ruimte en Beheer. Tevens heeft ze de rol als vervangend lid van de commissies Landelijk Gebied en Leefomgeving.

Elke fractie in Provinciale Staten kan maximaal 2 duo-commissieleden laten benoemen. Duo-commissieleden worden beëdigd door de commissaris van de Koning. Zij dienen daartoe de eed/belofte af te leggen.

Een duo-commissielid heeft een ondersteunende taak naar de vaste Statenleden en een beperkte bevoegdheid. Zo mag een duo-commissielid aan – ook besloten – vergaderingen van de Statencommissie deelnemen waarin hij/zij benoemd is. Een duo-commissielid mag echter niet deelnemen aan de vergaderingen en stemmingen van Provinciale Staten.

Moinat kijkt uit naar haar werkzaamheden als commissielid. Ze hoopt de stem van de inwoners van de provincie Noord-Holland door haar benoeming nog meer te kunnen vertegenwoordigen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.3 ° C
9 °
7.4 °
79 %
6.7kmh
100 %
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.