10.8 C
Purmerend
zondag 14 april 2024
HomePurmerendGeldmaatwinkel geopend aan de Koestraat in Purmerend

Geldmaatwinkel geopend aan de Koestraat in Purmerend

Purmerend – Afgelopen vrijdag opende een Geldmaatwinkel aan de Koestraat 13 in Purmerend. In deze winkel zijn automaten beschikbaar voor het opnemen en storten van biljetten en munten, muntstortautomaten en een sealbag-automaat voor storten door ondernemers. De winkel is dagelijks open van 07.00 tot 22.00 uur. In de Geldmaatwinkel staan 10 automaten.

De automaten voor het opnemen van biljetten zijn voor iedereen te gebruiken. Het storten van biljetten is alleen mogelijk voor klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank, omdat deze banken daarvoor met Geldmaat een contract hebben gesloten. De sealbag-automaat is toegankelijk voor klanten die daarvoor zelf en contract met hun bank hebben gesloten.

Geen personeel

In de winkel van Geldmaat staat geen personeel, Geldmaat heeft naast de winkel en buitenautomaten ook geldautomaten geplaatst bij supermarkten (Albert Heijn), boekhandels (Bruna, Primera, The Readshop) en lokale ondernemers. Bij sommige ondernemers is assistentie bij het gebruik van de automaat mogelijk.

Inmiddels zijn er 28 Geldmaatwinkels, onder meer in Zaandam, Haarlem, Amersfoort en Amsterdam. Ook in andere stadscentra en grote winkelgebieden komen dergelijke winkels.

Foto’s: Regio PurmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.8 ° C
11.7 °
10 °
73 %
0.9kmh
100 %
zo
12 °
ma
8 °
di
11 °
wo
8 °
do
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.