1.1 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomePurmerendKindervrijmarkt in park De Driegang gaat toch door op bevrijdingsdag

Kindervrijmarkt in park De Driegang gaat toch door op bevrijdingsdag

Purmerend – Tegen alle verwachtingen in zal de jaarlijkse kindervrijmarkt toch plaatsvinden in park De Driegang op 5 mei. Na het afhaken van de vaste groep vrijwilligers leek het evenement, dat een geliefde traditie is onder de kinderen van Purmerend en omstreken, dit jaar niet door te gaan. Gelukkig, de gemeente Purmerend heeft besloten om dit jaar de organisatorische taken op zich te nemen.

De gemeente is tevens begonnen met de zoektocht naar een nieuwe groep vrijwilligers die bereid is om de vrijmarkt in 2025 te organiseren. De toekomst van het evenement hangt af van het succes van deze zoektocht.

Vrijmarkt 2024

De kindervrijmarkt zal dit jaar gehouden worden in park De Driegang, gelegen in Purmer-Zuid, op zondag 5 mei van 08:00 tot 14:00 uur. Naar schatting zullen er ongeveer 4.500 bezoekers komen die hun slag willen slaan bij de 350 jonge verkopers die hun waren aanbieden.

Relevante artikelen:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
1.1 ° C
2.8 °
-1 °
81 %
1.6kmh
8 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.