1.1 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomePurmerendZaterdag open dag bij Roeivereniging De Where: een kans om te roeien...

Zaterdag open dag bij Roeivereniging De Where: een kans om te roeien op de waters van Purmerend

Purmerend – Op zaterdag 6 april verwelkomt Roeivereniging De Where iedereen die geïnteresseerd is in de roeisport tijdens hun open dag van 11.00 tot 15.00 uur. Dit is de perfecte gelegenheid voor zowel jong als oud om te ervaren hoe het is om in een ‘echte’ roeiboot te zitten en te roeien onder begeleiding van ervaren roeiers en instructeurs.

De open dag biedt niet alleen een eerste roeierervaring maar ook de mogelijkheid om je aan te melden voor gratis proeflessen. Zelfs als je niet aanwezig kunt zijn op de open dag, biedt de vereniging de kans om je via hun website (www.prvdewhere.nl) op te geven voor drie gratis proeflessen.

Indrukwekkende vloot

Bezoekers kunnen ook een kijkje nemen in de botenloods, die een indrukwekkende vloot aan roeiboten herbergt. De zaterdag staat bekend als de vaste roeidag voor de leden van De Where, wat zorgt voor een levendige en gezellige sfeer. In de soos is er koffie beschikbaar en leden staan klaar om alle vragen over het roeien en de vereniging te beantwoorden. Voor de jeugdleden is er vanaf 12 uur een examen gepland om hun roeivaardigheden te toetsen.

Uitnodiging

De open dag is een uitnodiging aan iedereen om het clubgebouw aan de Wheredijk 90 in Purmerend te bezoeken en deel uit te maken van de roeigemeenschap. Of je nu een ervaren roeier bent of gewoon nieuwsgierig naar de sport, Roeivereniging De Where heet je van harte welkom op hun open dag.

Meer informatie op de website hieronder:
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
1.1 ° C
2.8 °
-1 °
81 %
1.6kmh
8 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.