20.5 C
Purmerend
dinsdag 21 mei 2024
HomeRegionaaliDEAL vernieuwd: Profiel aanmaken en snellere check-out mogelijk

iDEAL vernieuwd: Profiel aanmaken en snellere check-out mogelijk

Regionaal – iDEAL, de toonaabetaalmethode voor online transacties in Nederland, heeft vandaag een significante update aangekondigd. Voor het eerst kunnen consumenten een persoonlijk account aanmaken bij iDEAL, wat het online winkelen sneller en veiliger zal maken.

Met meer dan 1,3 miljard transacties per jaar, goed voor 73% van alle Nederlandse online aankopen, zet iDEAL een stap vooruit om zowel consumenten als webwinkels een efficiëntere en veiligere check-out ervaring te bieden.

Uit iDeal profiel

De snelheidswinst wordt behaald doordat webshops direct adresgegevens uit het iDEAL-profiel kunnen halen, wat leidt tot hogere conversies en klanttevredenheid. Bovendien wordt de veiligheid verhoogd doordat consumentengegevens centraal worden opgeslagen in het betrouwbare iDEAL-systeem, in plaats van verspreid over verschillende webwinkels.

De uitrol van het nieuwe iDEAL-profiel zal gefaseerd plaatsvinden. ING-klanten kunnen vanaf 17 april hun profiel aanmaken, terwijl ABN AMRO-klanten en klanten van andere banken op een later moment zullen volgen. Klanten van andere banken kunnen echter vanaf vandaag al gebruikmaken van deze nieuwe functie.

Innovatie en Toekomstgericht Denken 

Deze veranderingen zijn ingegeven door de vraag van zowel consumenten als webwinkel eigenaren. Daniel van Delft, CEO van Currence en merkeigenaar van iDEAL, benadrukt de voortdurende inzet voor innovatie: “iDEAL is altijd een snelle en handige betaaloplossing geweest. Met de introductie van profielen zetten we een volgende stap naar een nog gestroomlijndere betaalervaring, waarbij het invullen van adresgegevens bij elke aankoop verleden tijd is.”

Traditionele Betalingen Blijven Beschikbaar

Consumenten die de voorkeur geven aan de traditionele manier van betalen via iDEAL, zonder een account aan te maken, kunnen dit blijven doen. Deze flexibiliteit biedt iDEAL-gebruikers de vrijheid om de betaalmethode te kiezen die het beste aansluit bij hun persoonlijke voorkeuren.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
20.5 ° C
21.7 °
18.9 °
72 %
0.9kmh
98 %
di
21 °
wo
19 °
do
18 °
vr
17 °
za
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.