N244 Verdubbeling traject A7 – N247

De provincie Noord-Holland verdubbelt de komende jaren de N244, tussen de A7 en de N247 (Monnickendammerjaagweg). De N244 wordt verbreed tot 2 x 2 rijstroken en de kruisingen worden opnieuw ingericht. De weg wordt daardoor veiliger en verbetert de doorstroming en bereikbaarheid.

De herinrichting van de weg is noodzakelijk door natuurlijke groei van het verkeer en nieuwe ontwikkelingen in de regio. Het biedt ook een alternatief voor het verkeer dat uit de regio Waterland via de N247 naar Amsterdam gaat.

De verdubbeling N244, traject A7-N247 is een samenwerking van het Rijk, provincie Noord-Holland, Stadsregio Amsterdam, gemeenten Beemster, Purmerend, Zeevang, Edam/Volendam, ProRail en hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de nieuwe inrichting van het traject? Of bent u benieuwd welke werkzaamheden u de komende tijd kunt tegen komen? Neem dan eens een kijkje op de website van de Provincie Noord-Holland over de N244

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*