GemeenteRegionaal

N244 Verdubbeling traject A7 – N247

De provincie Noord-Holland verdubbelt de komende jaren de N244, tussen de A7 en de N247 (Monnickendammerjaagweg). De N244 wordt verbreed tot 2 x 2 rijstroken en de kruisingen worden opnieuw ingericht. De weg wordt daardoor veiliger en verbetert de doorstroming en bereikbaarheid.

De herinrichting van de weg is noodzakelijk door natuurlijke groei van het verkeer en nieuwe ontwikkelingen in de regio. Het biedt ook een alternatief voor het verkeer dat uit de regio Waterland via de N247 naar Amsterdam gaat.

De verdubbeling N244, traject A7-N247 is een samenwerking van het Rijk, provincie Noord-Holland, Stadsregio Amsterdam, gemeenten Beemster, Purmerend, Zeevang, Edam/Volendam, ProRail en hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de nieuwe inrichting van het traject? Of bent u benieuwd welke werkzaamheden u de komende tijd kunt tegen komen? Neem dan eens een kijkje op de website van de Provincie Noord-Holland over de N244


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.