14.4 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
Home* WatergangRenoveren en vervangen beschoeiingen aan de Dorpsstraat in Watergang

Renoveren en vervangen beschoeiingen aan de Dorpsstraat in Watergang

In de week van maandag 21 maart 2016 starten we met het renoveren en vervangen van de bestaande beschoeiingen op een aantal locaties in de Dorpsstraat te Watergang.

De renovatie betreft de bestaande beschoeiingen ter hoogte van Dorpsstraat 14 en 16, nabij Dorpsstraat 27 en tussen Dorpsstraat 27 en 29. Het vervangen van de beschoeiing betreft de beschoeiingen tegenover Dorpsstraat 21 en tussen Kerkweg 11 en Dorpsstraat 38.
De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemingsbedrijf C. Lodder BV en gaan naar verwachting 4 weken duren. Tijdens de werkzaamheden zijn alle woningen bereikbaar. Er kan echter incidenteel sprake zijn van verkeershinder.

Downnoad situatietekening van de werzaamheden

Vragen/contact:
De werkzaamheden worden namens de gemeente Waterland begeleid door de heer J. Tol van de afdeling Openbare Werken. Neemt u voor eventuele vragen en/of opmerkingen gerust contact op. De heer Tol is bereikbaar via telefoonnummer (0299) 658 655 of via de email op [email protected]Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.4 ° C
15.1 °
13.9 °
82 %
6.7kmh
100 %
wo
19 °
do
18 °
vr
17 °
za
16 °
zo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.