* WatergangGemeente

Renoveren en vervangen beschoeiingen aan de Dorpsstraat in Watergang

In de week van maandag 21 maart 2016 starten we met het renoveren en vervangen van de bestaande beschoeiingen op een aantal locaties in de Dorpsstraat te Watergang.

De renovatie betreft de bestaande beschoeiingen ter hoogte van Dorpsstraat 14 en 16, nabij Dorpsstraat 27 en tussen Dorpsstraat 27 en 29. Het vervangen van de beschoeiing betreft de beschoeiingen tegenover Dorpsstraat 21 en tussen Kerkweg 11 en Dorpsstraat 38.
De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemingsbedrijf C. Lodder BV en gaan naar verwachting 4 weken duren. Tijdens de werkzaamheden zijn alle woningen bereikbaar. Er kan echter incidenteel sprake zijn van verkeershinder.

Downnoad situatietekening van de werzaamheden

Vragen/contact:
De werkzaamheden worden namens de gemeente Waterland begeleid door de heer J. Tol van de afdeling Openbare Werken. Neemt u voor eventuele vragen en/of opmerkingen gerust contact op. De heer Tol is bereikbaar via telefoonnummer (0299) 658 655 of via de email op [email protected]


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.