* Edam-Volendam112

Getuigen straatroof Edam gezocht

Edam – Een 20-jarige man uit Edam is maandagavond het slachtoffer geworden van een straatroof. Dit gebeurde rond 01:10 uur op de Weerenstraat.

Het slachtoffer stond bij de bushalte toen hij werd belaagd door twee mannen. De Edammer werd hierbij twee maal in het gezicht geslagen. Persoonlijke eigendommen werden van het slachtoffer afgenomen. Omdat de bril van de man tijdens de beroving verloren ging, kon het slachtoffer geen duidelijk signalement of looprichting van de verdachten geven. De Edammer weet alleen dat het om twee jongens van ongeveer 15 jaar oud gaat. Eén van de jongens droeg een zwarte winterjas en is ongeveer 1,65 meter lang.

De politie vraagt getuigen, of mensen die meer weten van deze straatroof, om contact op te nemen via 0900-8844.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.