12.8 C
Purmerend
zondag 14 april 2024
Home* Edam-VolendamGetuigen straatroof Edam gezocht

Getuigen straatroof Edam gezocht

Edam – Een 20-jarige man uit Edam is maandagavond het slachtoffer geworden van een straatroof. Dit gebeurde rond 01:10 uur op de Weerenstraat.

Het slachtoffer stond bij de bushalte toen hij werd belaagd door twee mannen. De Edammer werd hierbij twee maal in het gezicht geslagen. Persoonlijke eigendommen werden van het slachtoffer afgenomen. Omdat de bril van de man tijdens de beroving verloren ging, kon het slachtoffer geen duidelijk signalement of looprichting van de verdachten geven. De Edammer weet alleen dat het om twee jongens van ongeveer 15 jaar oud gaat. Eén van de jongens droeg een zwarte winterjas en is ongeveer 1,65 meter lang.

De politie vraagt getuigen, of mensen die meer weten van deze straatroof, om contact op te nemen via 0900-8844.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.8 ° C
13.9 °
11.1 °
60 %
1.8kmh
98 %
zo
13 °
ma
8 °
di
9 °
wo
6 °
do
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.