Regionaal

Gedeputeerde Tjeerd Talsma overleden

Noord-Holland – Na een kort ziekbed is Tjeerd Talsma plotseling overleden. Vanaf 1999 was Talsma lid van Provinciale Staten van Noord-Holland. Vanaf 2011 was hij deel aan het College van Gedeputeerde Staten en was hij onder andere verantwoordelijk voor natuur, milieu, arbeidsmarkt en Schiphol. Talsma is 66 jaar geworden.

Het College van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland is “zeer verdrietig door het plotselinge overlijden van Tjeerd Talsma. Talsma was een zeer bevlogen bestuurder die zich jarenlang als Statenlid en Gedeputeerde met verve heeft ingezet voor de belangen van de inwoners van Noord-Holland. Recht door zee, humoristisch, innemend en professioneel. Een sociaaldemocraat in hart en nieren. We zullen hem zeer missen. We wensen zijn gezin, familie en vrienden zeer veel sterkte dit enorme verlies te verwerken.”

Vanaf 3 november is in het provinciehuis “Paviljoen Welgelegen” een condoleanceregister ingericht voor degenen die hun medeleven willen betuigen. Maandag 7 november vindt om 11.00 uur een openbare herdenkingsdienst plaats in de Statenzaal van het provinciehuis.

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.