23.3 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomeRegionaalGedeputeerde Tjeerd Talsma overleden

Gedeputeerde Tjeerd Talsma overleden

Noord-Holland – Na een kort ziekbed is Tjeerd Talsma plotseling overleden. Vanaf 1999 was Talsma lid van Provinciale Staten van Noord-Holland. Vanaf 2011 was hij deel aan het College van Gedeputeerde Staten en was hij onder andere verantwoordelijk voor natuur, milieu, arbeidsmarkt en Schiphol. Talsma is 66 jaar geworden.

Het College van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland is “zeer verdrietig door het plotselinge overlijden van Tjeerd Talsma. Talsma was een zeer bevlogen bestuurder die zich jarenlang als Statenlid en Gedeputeerde met verve heeft ingezet voor de belangen van de inwoners van Noord-Holland. Recht door zee, humoristisch, innemend en professioneel. Een sociaaldemocraat in hart en nieren. We zullen hem zeer missen. We wensen zijn gezin, familie en vrienden zeer veel sterkte dit enorme verlies te verwerken.”

Vanaf 3 november is in het provinciehuis “Paviljoen Welgelegen” een condoleanceregister ingericht voor degenen die hun medeleven willen betuigen. Maandag 7 november vindt om 11.00 uur een openbare herdenkingsdienst plaats in de Statenzaal van het provinciehuis.

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
23.3 ° C
25 °
20 °
52 %
2.7kmh
3 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
29 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.