* TheaterRegionaal

Wil jij meedansen bij de musical Razend?

Purmerend – Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud en heb je altijd al op het toneel willen dansen voor een volle zaal met publiek? Voor de jeugdmusical Razend, van de makers van de musicals Afblijven en Spijt, zijn we op zoek naar jongens en meiden tussen de 12 en 18 jaar oud die willen meedansen aan het eind van de voorstelling in Theater de Purmaryn op vrijdag 17 februari.

Wat moet je hiervoor doen?

Koop een kaartje voor de voorstelling. Vervolgens kun je je aanmelden via www.razendmusical.nl/ikdoemee. Dit kan tot uiterlijk 3 dagen voor de voorstelling. Leer de dans, kom naar het theater, geniet van de voorstelling en aan het einde word je door de cast op het podium geroepen en mag je laten zien wat je in huis hebt! Razend staat op vrijdag 17 februari in Theater de Purmaryn.

Kaarten zijn verkrijgbaar via internet www.depurmaryn.nl of aan de kassa 0299 432205.

Over de voorstelling

Er is veel mis in het gezin van de jonge Sven. Zijn vader drinkt. En als hij dronken is, laat hij Sven alle hoeken van de kamer zien. Hij heeft het vooral op Sven gemunt; Svens broertje Lennart wordt in alles voorgetrokken. Alleen in de speelfilms die hij bij elkaar droomt, is Sven gelukkig… vooral omdat zijn grote liefde Roosmarijn daar altijd de hoofdrol in speelt. Niemand mag weten dat Sven geslagen wordt. Ook Roosmarijn loopt met een geheim rond. Haar wiskundeleraar Bob kan niet met zijn vingers van haar afblijven. De jongen en het meisje zoeken hun toevlucht tot elkaar maar durven niet te praten over wat hen achtervolgt. Toch moet die waarheid boven komen drijven… Razend is gebaseerd op het gelijknamige boek van Carry Slee.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.