3 C
Purmerend
woensdag 29 november 2023
Home* TheaterWil jij meedansen bij de musical Razend?

Wil jij meedansen bij de musical Razend?

Purmerend – Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud en heb je altijd al op het toneel willen dansen voor een volle zaal met publiek? Voor de jeugdmusical Razend, van de makers van de musicals Afblijven en Spijt, zijn we op zoek naar jongens en meiden tussen de 12 en 18 jaar oud die willen meedansen aan het eind van de voorstelling in Theater de Purmaryn op vrijdag 17 februari.

Wat moet je hiervoor doen?

Koop een kaartje voor de voorstelling. Vervolgens kun je je aanmelden via www.razendmusical.nl/ikdoemee. Dit kan tot uiterlijk 3 dagen voor de voorstelling. Leer de dans, kom naar het theater, geniet van de voorstelling en aan het einde word je door de cast op het podium geroepen en mag je laten zien wat je in huis hebt! Razend staat op vrijdag 17 februari in Theater de Purmaryn.

Kaarten zijn verkrijgbaar via internet www.depurmaryn.nl of aan de kassa 0299 432205.

Over de voorstelling

Er is veel mis in het gezin van de jonge Sven. Zijn vader drinkt. En als hij dronken is, laat hij Sven alle hoeken van de kamer zien. Hij heeft het vooral op Sven gemunt; Svens broertje Lennart wordt in alles voorgetrokken. Alleen in de speelfilms die hij bij elkaar droomt, is Sven gelukkig… vooral omdat zijn grote liefde Roosmarijn daar altijd de hoofdrol in speelt. Niemand mag weten dat Sven geslagen wordt. Ook Roosmarijn loopt met een geheim rond. Haar wiskundeleraar Bob kan niet met zijn vingers van haar afblijven. De jongen en het meisje zoeken hun toevlucht tot elkaar maar durven niet te praten over wat hen achtervolgt. Toch moet die waarheid boven komen drijven… Razend is gebaseerd op het gelijknamige boek van Carry Slee.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,734FansLike
2,520VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
3 ° C
4.4 °
2.2 °
77 %
2.7kmh
100 %
wo
4 °
do
3 °
vr
3 °
za
4 °
zo
3 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.