Koken met restjes (vleeswaren, spitskool)

Ingrediënten (voor 2 personen)

4 pitabroodjes
pastasaus (ongeveer 260 gram)
sjalotje in dunne ringetjes
stukje spitskool reepjes, kort blancheren
hamreepjes
salamireepjes
kaas (geraspt)
Italiaanse kruiden

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden (of 170 graden hete lucht)
  2. Snijd de pitabroodjes open zodat er twee helften ontstaan en besmeer beide helften met pastasaus
  3. Beleg de pitabroodjes met de dungesneden groenten en vleeswaren
  4. Als laatste strooi je de geraspte kaas en Italiaanse kruiden over de broodjes
  5. Bak de pita’s in ongeveer 10 minuten af in de voorverwarmde oven

  

Ziggo combi voordeel Image Banner 728 x 90

Volg en vind ons leuk op Facebook

1 Comment

  1. Hoe balanceer je spitskool? Of gaat het toch om blancheren… (Redactie: dank je wel. Gewijzigd)

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*