21.2 C
Purmerend
vrijdag 20 juni 2025
Home* Regio MagazineKoken met restjes (vleeswaren, spitskool)

Koken met restjes (vleeswaren, spitskool)

Ingrediënten (voor 2 personen)

4 pitabroodjes pastasaus (ongeveer 260 gram)sjalotje in dunne ringetjes stukje spitskool reepjes, kort blancherenhamreepjes salamireepjes kaas (geraspt)Italiaanse kruiden

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden (of 170 graden hete lucht)
  2. Snijd de pitabroodjes open zodat er twee helften ontstaan en besmeer beide helften met pastasaus
  3. Beleg de pitabroodjes met de dungesneden groenten en vleeswaren
  4. Als laatste strooi je de geraspte kaas en Italiaanse kruiden over de broodjes
  5. Bak de pita’s in ongeveer 10 minuten af in de voorverwarmde oven

  

Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Hoe balanceer je spitskool? Of gaat het toch om blancheren… (Redactie: dank je wel. Gewijzigd)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Onze Socials

10,285FansLike
2,732VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
21.2 ° C
23 °
20 °
70 %
2.3kmh
100 %
vr
21 °
za
29 °
zo
26 °
ma
18 °
di
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties