17.3 C
Purmerend
donderdag 18 augustus 2022

Home* Regio MagazineKoken met restjes (vleeswaren, spitskool)

Koken met restjes (vleeswaren, spitskool)

Ingrediënten (voor 2 personen)

4 pitabroodjes
pastasaus (ongeveer 260 gram)
sjalotje in dunne ringetjes
stukje spitskool reepjes, kort blancheren
hamreepjes
salamireepjes
kaas (geraspt)
Italiaanse kruiden

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden (of 170 graden hete lucht)
  2. Snijd de pitabroodjes open zodat er twee helften ontstaan en besmeer beide helften met pastasaus
  3. Beleg de pitabroodjes met de dungesneden groenten en vleeswaren
  4. Als laatste strooi je de geraspte kaas en Italiaanse kruiden over de broodjes
  5. Bak de pita’s in ongeveer 10 minuten af in de voorverwarmde oven

  


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Hoe balanceer je spitskool? Of gaat het toch om blancheren… (Redactie: dank je wel. Gewijzigd)

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,113FansLike
2,236VolgersVolg
1,506VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
17.3 ° C
18.4 °
16.1 °
95 %
0.5kmh
23 %
do
23 °
vr
25 °
za
24 °
zo
23 °
ma
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.