* Regio Magazine* Sophia's recepten

Koken met restjes (vleeswaren, spitskool)

Ingrediënten (voor 2 personen)

4 pitabroodjes
pastasaus (ongeveer 260 gram)
sjalotje in dunne ringetjes
stukje spitskool reepjes, kort blancheren
hamreepjes
salamireepjes
kaas (geraspt)
Italiaanse kruiden

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden (of 170 graden hete lucht)
  2. Snijd de pitabroodjes open zodat er twee helften ontstaan en besmeer beide helften met pastasaus
  3. Beleg de pitabroodjes met de dungesneden groenten en vleeswaren
  4. Als laatste strooi je de geraspte kaas en Italiaanse kruiden over de broodjes
  5. Bak de pita’s in ongeveer 10 minuten af in de voorverwarmde oven

  

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Hoe balanceer je spitskool? Of gaat het toch om blancheren… (Redactie: dank je wel. Gewijzigd)

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: