-1 C
Purmerend
zondag 16 februari 2025
Home* Regio MagazineKoken met restjes (vleeswaren, spitskool)

Koken met restjes (vleeswaren, spitskool)

Ingrediënten (voor 2 personen)

4 pitabroodjes
pastasaus (ongeveer 260 gram)
sjalotje in dunne ringetjes
stukje spitskool reepjes, kort blancheren
hamreepjes
salamireepjes
kaas (geraspt)
Italiaanse kruiden

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden (of 170 graden hete lucht)
  2. Snijd de pitabroodjes open zodat er twee helften ontstaan en besmeer beide helften met pastasaus
  3. Beleg de pitabroodjes met de dungesneden groenten en vleeswaren
  4. Als laatste strooi je de geraspte kaas en Italiaanse kruiden over de broodjes
  5. Bak de pita’s in ongeveer 10 minuten af in de voorverwarmde oven

  

Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Hoe balanceer je spitskool? Of gaat het toch om blancheren… (Redactie: dank je wel. Gewijzigd)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Onze Socials

10,197FansLike
2,599VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
-1 ° C
-0.6 °
-1.7 °
78 %
3.1kmh
42 %
zo
3 °
ma
3 °
di
4 °
wo
5 °
do
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.
Regio Purmerend gebruikt cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Afwijzen
Privacybeleid