* Regio Magazine* Sophia's recepten
Koken met restjes (vleeswaren, spitskool)

Ingrediënten (voor 2 personen)
4 pitabroodjes
pastasaus (ongeveer 260 gram)
sjalotje in dunne ringetjes
stukje spitskool reepjes, kort blancheren
hamreepjes
salamireepjes
kaas (geraspt)
Italiaanse kruiden
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden (of 170 graden hete lucht)
- Snijd de pitabroodjes open zodat er twee helften ontstaan en besmeer beide helften met pastasaus
- Beleg de pitabroodjes met de dungesneden groenten en vleeswaren
- Als laatste strooi je de geraspte kaas en Italiaanse kruiden over de broodjes
- Bak de pita’s in ongeveer 10 minuten af in de voorverwarmde oven
Wij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! |
Klik hier om €2,50 te doneren | Klik hier om €5,00 te doneren | Klik hier om €10,00 te doneren |
Hoe balanceer je spitskool? Of gaat het toch om blancheren… (Redactie: dank je wel. Gewijzigd)