* UitgaanPurmerend

Handen op elkaar voor gezond poppodium P3

Purmerend- Gemeente Purmerend en het bestuur van P3 slaan de handen ineen om van P3 weer een gezond en eigentijds pop- en cultuurpodium te maken. Tien jaar geleden is P3 opgericht en uit onderzoek blijkt dat de vraag van het publiek is veranderd. De gemeenteraad wordt daarom gevraagd akkoord te gaan met een onderzoek dat moet leiden tot een nieuw perspectief voor het poppodium in Purmerend.

Om van P3 weer een bruisende plek te maken voor Purmerend wordt voorgesteld om verschillende toekomstscenario’s uit te werken. Het gaat onder meer over het afstoten van een zaal ten behoeve van andere activiteiten en het opzoeken van de samenwerking met culturele partners. Het is volgens het college van belang dat de stad mee kan denken, zoals jongeren, ondernemers, culturele en maatschappelijke organisaties.

De gemeenteraad vergadert op 7 juni over het voorstel in de commissie Samenleving en op 29 juni in de raadsvergadering. Vervolgens kan het onderzoek in de tweede helft van 2017 worden uitgevoerd.

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2017/01/17/tekorten-poppodium-p3/


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.