16.3 C
Purmerend
vrijdag 14 juni 2024
Home* UitgaanHanden op elkaar voor gezond poppodium P3

Handen op elkaar voor gezond poppodium P3

Purmerend- Gemeente Purmerend en het bestuur van P3 slaan de handen ineen om van P3 weer een gezond en eigentijds pop- en cultuurpodium te maken. Tien jaar geleden is P3 opgericht en uit onderzoek blijkt dat de vraag van het publiek is veranderd. De gemeenteraad wordt daarom gevraagd akkoord te gaan met een onderzoek dat moet leiden tot een nieuw perspectief voor het poppodium in Purmerend.

Om van P3 weer een bruisende plek te maken voor Purmerend wordt voorgesteld om verschillende toekomstscenario’s uit te werken. Het gaat onder meer over het afstoten van een zaal ten behoeve van andere activiteiten en het opzoeken van de samenwerking met culturele partners. Het is volgens het college van belang dat de stad mee kan denken, zoals jongeren, ondernemers, culturele en maatschappelijke organisaties.

De gemeenteraad vergadert op 7 juni over het voorstel in de commissie Samenleving en op 29 juni in de raadsvergadering. Vervolgens kan het onderzoek in de tweede helft van 2017 worden uitgevoerd.

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2017/01/17/tekorten-poppodium-p3/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,939FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.3 ° C
18.4 °
14.4 °
78 %
1.8kmh
91 %
vr
16 °
za
17 °
zo
17 °
ma
19 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.