8.2 C
Purmerend
vrijdag 26 april 2024
Home112Engelse klusjesmannen actief - bel direct politie

Engelse klusjesmannen actief – bel direct politie

Wijdewormer – Op maandag 12 juni 2017 waren er in Neck (Wijdewormer) Engelstalige klusjesmannen actief. Zij bellen aan bij huizen waar geen auto voor de deur staat.  Zaterdag werd hetzelfde voertuig al staande gehouden in Enkhuizen. Nu verplaatsen ze zich dus door onze regio.

“Het zijn Irish workers afkomstig uit Groot Brittannie. Ze rijden in een witte Mercedesbus, met een Engelse kentekenplaat eindigend op VCG.  Er zijn diverse meldingen over deze klussers binnen gekomen en ze zijn bekend bij de politie Amsterdam in verband met horizontale fraude. De namen van deze individuen zijn bekend. Ze zijn afkomstig van één en dezelfde familie”, aldus één van de wijkagenten van de gemeente Wormerland. Hij roept inwoners van onze regio op om direct contact op te nemen met de politie zodra deze bus wordt gesignaleerd.

De klusjesmannen voeren klussen uit -zoals het reinigen van de dakgoot- en presenteren vervolgens een torenhoge rekening. Als ze een bewoner thuis aantreffen, geven ze onderstaand visitekaartje af.

 

Delen van dit bericht wordt gewaardeerd.

 



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. In de tekst staat dat ze in een Mercedes bus zouden rijden. Echter de foto laat toch echt een Ford Transit zien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,908FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.2 ° C
10.1 °
6.6 °
74 %
0.9kmh
100 %
vr
7 °
za
14 °
zo
16 °
ma
16 °
di
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.