Regionaalwonen

Samenwerking Intermaris en Stichting Present: Hulp voor huurders die dat nodig hebben

Purmerend – Stichting Present Purmerend en Intermaris tekenden een samenwerkingsovereenkomst. Intermaris ondersteunt de activiteiten van Stichting Present financieel met een bijdrage. De bijdrage wordt besteed aan het voorbereiden en begeleiden van projecten die ten goede komen aan huurders van Intermaris die hulp nodig hebben. 

Het gaat om huurders die hulp nodig hebben bij het (huurders)onderhoud van hun woning of tuin en geen beroep kunnen doen op hun sociale netwerk. Zij beschikken ook niet over de financiële middelen en/of de gezondheid om zelf dit onderhoud uit te (laten) voeren. Om de eigen kracht te benutten dan wel te bevorderen, wordt van alle leden van het huishouden verwacht, voor zover dat binnen hun mogelijkheden ligt, aanwezig te zijn bij het project en zelf mee te helpen. Elk project heeft als doel een bijdrage te leveren aan het weer ‘op de rit zetten’ van het huishouden.

Ben u huurder van Intermaris en heeft u een project of hulpvraag in Purmerend? Denk dan aan stichting Present! http://stichtingpresent.nl/purmerend

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.