4 C
Purmerend
vrijdag 26 april 2024
HomeRegionaalSamenwerking Intermaris en Stichting Present: Hulp voor huurders die dat nodig hebben

Samenwerking Intermaris en Stichting Present: Hulp voor huurders die dat nodig hebben

Purmerend – Stichting Present Purmerend en Intermaris tekenden een samenwerkingsovereenkomst. Intermaris ondersteunt de activiteiten van Stichting Present financieel met een bijdrage. De bijdrage wordt besteed aan het voorbereiden en begeleiden van projecten die ten goede komen aan huurders van Intermaris die hulp nodig hebben. 

Het gaat om huurders die hulp nodig hebben bij het (huurders)onderhoud van hun woning of tuin en geen beroep kunnen doen op hun sociale netwerk. Zij beschikken ook niet over de financiële middelen en/of de gezondheid om zelf dit onderhoud uit te (laten) voeren. Om de eigen kracht te benutten dan wel te bevorderen, wordt van alle leden van het huishouden verwacht, voor zover dat binnen hun mogelijkheden ligt, aanwezig te zijn bij het project en zelf mee te helpen. Elk project heeft als doel een bijdrage te leveren aan het weer ‘op de rit zetten’ van het huishouden.

Ben u huurder van Intermaris en heeft u een project of hulpvraag in Purmerend? Denk dan aan stichting Present! http://stichtingpresent.nl/purmerend

 



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,904FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
4 ° C
6.1 °
2.2 °
79 %
1.8kmh
25 %
vr
11 °
za
14 °
zo
15 °
ma
16 °
di
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.