* TheaterPurmerend

Gratis theaterposters uitzoeken in Theater de Purmaryn

Purmerend – Op zoek naar een origineel cadeau voor een fan van Karin Bloemen? Heb je mooie herinneringen aan het concert van Jeroen van der Boom? Is je kind gek op Peppa Pig? Grijp dan nu je kans! Op dinsdag 4 juli mag iedereen in de Purmaryn gratis theaterposters uitzoeken van theaterseizoen 2016/2017. Alle posters worden neergelegd in de foyer en natuurlijk geldt op=op.

Er zijn onder andere cabaretposters van Richard Groenendijk, Sanne Wallis de Vries en Yentl en de Boer. Kinderposters van de Eftelingmusical Pinokkio, Roodkapje en André het Astronautje. Muziekposters van Paul de Munnik, de 3JS, Ruth Jacott en Van Dik Hout. Posters van de musicals A Chorus Line en De Grote Drie. En nog véél meer.

Kom dus gratis theaterposters uitzoeken op dinsdag 4 juli tussen 11.00 en 14.00 uur in Theater de Purmaryn, Waagplein 1 in Purmerend.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.