16.7 C
Purmerend
maandag 2 oktober 2023
Home* TheaterGratis theaterposters uitzoeken in Theater de Purmaryn

Gratis theaterposters uitzoeken in Theater de Purmaryn

Purmerend – Op zoek naar een origineel cadeau voor een fan van Karin Bloemen? Heb je mooie herinneringen aan het concert van Jeroen van der Boom? Is je kind gek op Peppa Pig? Grijp dan nu je kans! Op dinsdag 4 juli mag iedereen in de Purmaryn gratis theaterposters uitzoeken van theaterseizoen 2016/2017. Alle posters worden neergelegd in de foyer en natuurlijk geldt op=op.

Er zijn onder andere cabaretposters van Richard Groenendijk, Sanne Wallis de Vries en Yentl en de Boer. Kinderposters van de Eftelingmusical Pinokkio, Roodkapje en André het Astronautje. Muziekposters van Paul de Munnik, de 3JS, Ruth Jacott en Van Dik Hout. Posters van de musicals A Chorus Line en De Grote Drie. En nog véél meer.

Kom dus gratis theaterposters uitzoeken op dinsdag 4 juli tussen 11.00 en 14.00 uur in Theater de Purmaryn, Waagplein 1 in Purmerend.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,502VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.7 ° C
17.8 °
15 °
78 %
0.9kmh
100 %
ma
21 °
di
17 °
wo
16 °
do
16 °
vr
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.