Gratis theaterposters uitzoeken in Theater de Purmaryn

Foto: Posters uit seizoen 2015/2016

Purmerend – Op zoek naar een origineel cadeau voor een fan van Karin Bloemen? Heb je mooie herinneringen aan het concert van Jeroen van der Boom? Is je kind gek op Peppa Pig? Grijp dan nu je kans! Op dinsdag 4 juli mag iedereen in de Purmaryn gratis theaterposters uitzoeken van theaterseizoen 2016/2017. Alle posters worden neergelegd in de foyer en natuurlijk geldt op=op.

Er zijn onder andere cabaretposters van Richard Groenendijk, Sanne Wallis de Vries en Yentl en de Boer. Kinderposters van de Eftelingmusical Pinokkio, Roodkapje en André het Astronautje. Muziekposters van Paul de Munnik, de 3JS, Ruth Jacott en Van Dik Hout. Posters van de musicals A Chorus Line en De Grote Drie. En nog véél meer.

Kom dus gratis theaterposters uitzoeken op dinsdag 4 juli tussen 11.00 en 14.00 uur in Theater de Purmaryn, Waagplein 1 in Purmerend.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*