112Purmerend

Getuigenoproep incident Bunderstraat

Purmerend – Vanmorgen, donderdag 31 augustus 2017 rond 06:10 uur, heeft er bij de bushalte aan de Bunderstraat in Purmerend een incident plaatsgevonden.

Een 18 jarige Purmerendse stond rond 06.10 uur als enige in het bushokje. Enkele minuten later stapte de vrouw het hokje uit en zag een man tussen geparkeerde auto’s doorlopen. De man liep vervolgens in de richting van de vrouw met open armen en pakte haar bij de schouders. Het slachtoffer wist zich los te wurmen en toen de bus eraan kwam, zette de man het op een sprinten.

De man vluchtte in de richting van de Karnstraat. Van de man is het volgende signalement bekend;

-Blank
-Rond de 40 jaar
-Rond de 1,70 en 1,75 meter
-Slank tot normaal postuur
-Donker kort haar
-Droeg een donkere jas

Getuigen kunnen contact opnemen met de districtsrecherche van Zaanstreek-Waterland via telefoon nummer 0900-8844. Benoem hierbij het registratienummer 2017181508.

Bron: Politie Purmerend / Facebook

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.