Gratis proefles fotografie bij cultuurhuis Wherelant

Purmerend – Woensdagavond 4 oktober kunnen geïnteresseerden  van 19.30 – 21.30 uur meedoen met een gratis proefles Fotografie bij Cultuurhuis Wherelant. Het betreft een introductie van de basiscursus fotografie van Marc Dorleijn. De proefles is een ideale manier om te ontdekken wat een cursus inhoudt en kennis te maken met de docent en mede cursisten. De cursus gaat op 18 oktober van start en bestaat uit 8 lessen die om de week worden gegeven.

Over de cursus

Als je meer wilt dan het standaardplaatje op de automaat is een cursus fotografie bij Marc Dorleijn een goede start. Lees hier  wat hij zelf vertelt over de cursus: “Ook als je je eigen foto’s bekijkt en soms denkt:  ‘dat kan beter, maar hoe?, kan ik je verder helpen. Ik ben geen techniek “freak” maar ben van mening dat enige kennis van de techniek onontbeerlijk is. Bewust gebruik van sluitertijd en diafragma, welk brandpunt van mijn (zoom)lens ga ik gebruiken, welke kleurbalansinstelling geeft het gewenste effect. Vragen waarop je straks de antwoorden weet. “


Aanmelden en informatie

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan vrijblijvend aan voor de proefles of kijk eens naar de andere fotografiecursussen die Cultuurhuis Wherelant dit najaar aanbiedt (www.wherelant.nl).
De proefles vindt  plaats bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Deelname aan de proefles is gratis maar aanmelden is wel verplicht . Dit kan door een mail te sturen naar info@wherelant.nl. of bel naar (0299) 434 777.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt