* Cultuurhuis Wherelant

Gratis proefles fotografie bij cultuurhuis Wherelant

Purmerend – Woensdagavond 4 oktober kunnen geïnteresseerden  van 19.30 – 21.30 uur meedoen met een gratis proefles Fotografie bij Cultuurhuis Wherelant. Het betreft een introductie van de basiscursus fotografie van Marc Dorleijn. De proefles is een ideale manier om te ontdekken wat een cursus inhoudt en kennis te maken met de docent en mede cursisten. De cursus gaat op 18 oktober van start en bestaat uit 8 lessen die om de week worden gegeven.

Over de cursus

Als je meer wilt dan het standaardplaatje op de automaat is een cursus fotografie bij Marc Dorleijn een goede start. Lees hier  wat hij zelf vertelt over de cursus: “Ook als je je eigen foto’s bekijkt en soms denkt:  ‘dat kan beter, maar hoe?, kan ik je verder helpen. Ik ben geen techniek “freak” maar ben van mening dat enige kennis van de techniek onontbeerlijk is. Bewust gebruik van sluitertijd en diafragma, welk brandpunt van mijn (zoom)lens ga ik gebruiken, welke kleurbalansinstelling geeft het gewenste effect. Vragen waarop je straks de antwoorden weet. “


Aanmelden en informatie

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan vrijblijvend aan voor de proefles of kijk eens naar de andere fotografiecursussen die Cultuurhuis Wherelant dit najaar aanbiedt (www.wherelant.nl).
De proefles vindt  plaats bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Deelname aan de proefles is gratis maar aanmelden is wel verplicht . Dit kan door een mail te sturen naar [email protected]. of bel naar (0299) 434 777.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.