21.7 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
Home* Cultuurhuis WherelantMannen met Panne(n); koken met bier (65+)

Mannen met Panne(n); koken met bier (65+)

 

Donderdag 5 oktober organiseert KUNSTGENOTEN in beweging de kookworkshop ‘Mannen met Panne(n) koken met bier’. Onder leiding van kok Gabi Baumeister maken de deelnemers met elkaar heerlijke gerechten die in het teken staan van het gezellige Oktoberfest. Mannen in de leeftijd van 65+ die zin hebben om eens een ochtend gezellig samen te koken en daarna met elkaar te tafelen zijn van harte welkom! 

Proef de sfeer en de smaken van het Oktoberfest!
Tijdens deze leuke kookworkshop maken de deelnemers gerechten die in het teken staan van het Oktoberfest.  Op het menu staan onder meer echte Bayerische biersoep, obatzter met zuurdesembrood en pretzels. Na afloop van de workshop gaat u gezellig met elkaar aan tafel om de gemaakte gerechten met elkaar te nuttigen. De workshop vindt plaats bij Cultuurhuis Wherelant, van IJsendijkstraat 403 in Purmerend van 10.00 tot ca. 13.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur).

Aanmelden en meer informatie
De workshop ‘Mannen met Pannen’ vindt plaats op donderdag 5 oktober van 10 tot 13 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kosten bedragen € 5,- welke u contant kunt afrekenen voor aanvang van de workshop. U dient zich van tevoren aan te melden via mail [email protected] of telefonisch via nummer 088-3833397.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
21.7 ° C
23.4 °
20 °
67 %
1.3kmh
6 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.