* Cultuurhuis Wherelant

Mannen met Panne(n); koken met bier (65+)

 

Donderdag 5 oktober organiseert KUNSTGENOTEN in beweging de kookworkshop ‘Mannen met Panne(n) koken met bier’. Onder leiding van kok Gabi Baumeister maken de deelnemers met elkaar heerlijke gerechten die in het teken staan van het gezellige Oktoberfest. Mannen in de leeftijd van 65+ die zin hebben om eens een ochtend gezellig samen te koken en daarna met elkaar te tafelen zijn van harte welkom! 

Proef de sfeer en de smaken van het Oktoberfest!
Tijdens deze leuke kookworkshop maken de deelnemers gerechten die in het teken staan van het Oktoberfest.  Op het menu staan onder meer echte Bayerische biersoep, obatzter met zuurdesembrood en pretzels. Na afloop van de workshop gaat u gezellig met elkaar aan tafel om de gemaakte gerechten met elkaar te nuttigen. De workshop vindt plaats bij Cultuurhuis Wherelant, van IJsendijkstraat 403 in Purmerend van 10.00 tot ca. 13.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur).

Aanmelden en meer informatie
De workshop ‘Mannen met Pannen’ vindt plaats op donderdag 5 oktober van 10 tot 13 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kosten bedragen € 5,- welke u contant kunt afrekenen voor aanvang van de workshop. U dient zich van tevoren aan te melden via mail [email protected] of telefonisch via nummer 088-3833397.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.