* RTVPurmerend

NKT-week bij RTV Purmerend

Iedere twee jaar voeren alle 600 leerlingen van het Nederlands Kindertheater (NKT) een voorstelling op in Theater de Purmaryn. Van de tien voorstellingen, die worden bezocht door zo’n 5500 bezoekers, wordt er altijd een vastgelegd om een DVD te maken. RTV Purmerend, de lokale radio en televisiezender van Purmerend, zendt deze musicals volgende week vanaf maandag 30 oktober uit in een nieuwe ‘NKT-week’.

Daarmee wordt een succes uit 2016 herhaalt, toen de eerste NKT-week bij RTV Purmerend te zien was. Iedere dag wordt er een andere musical uitgezonden met ander thema. Jeroen Man is Artistiek Leider bij de musicals en is blij dat er een tweede NKT-week is. “Naast die duizenden bezoekers is de voorstelling nu wederom door heel Purmerend te bekijken, dat is voor het NKT, maar zeker ook voor alle leerlingen die meespelen in de musical natuurlijk extra leuk!”, aldus Man. Hoofdredacteur Lars van der Manden van RTV Purmerend zegt over de voortzetting van de samenwerking: “We kregen vorig jaar veel positieve reacties en dit sluit aan bij onze doelstellingen om zoveel mogelijk van Purmerend te laten zien, we zijn daarom blij dat we de goede samenwerking van vorig jaar hierin kunnen voortzetten.”.

De volgende musicals worden uitgezonden: Ik word een ster!? (thema: theater) , Door de ogen van Niels (thema: fantasie), Daar gaat Niels! (Thema: Pesten), Ciao Bella! (thema: liefde) , Het wonder van Heilige Dorothea (thema: geloof), Vier het Leven, Fien! (thema: leven en dood) en ook de NKT Reünie show wordt afsluitend uitgezonden.

De musicals zijn in deze volgorde iedere dag om 16:00 en 19:00 te zien, met uitzondering van donderdagavond 19:00 uur, vrijdagmiddag 16:00 uur en zaterdag 19:00 uur. RTV Purmerend is te bekijken op kanaal 1390 bij KPN, Ziggo kanaal 36 of via de webstream op www.rtvpurmerend.nl

Foto: RTV Purmerend 2016

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.