Vanavond: Purmerenders in TV-programma op NPO2

Purmerend – Vanavond staat het televisieprogramma “Geloof en een hoop liefde” in het teken van Purmerend. In de uitzending is onder andere de molenaarsfamilie Witteman te zien. Verder gaat Bert van Leeuwen met Zwerfinator Dirk Groot aan de slag in de stad. Ook gaat de presentator langs bij Jerome Hoogstraten, die achteruitloopt voor het goede doel.

Naast deze drie hoofdonderwerpen zit er nog meer Purmerenders in de uitzending. Natuurlijk komt ook de veemarkt aan bod (want wie Purmerend je naar iets unieks uit het verleden van Purmerend vraagt begint uiteraard meteen daarover). Het is een mooie combinatie geworden van maatschappelijke, vrolijke en ook wat droevige, maar toch optimistische verhalen.
.
Het programma “Geloof en een hoop liefde” is vanavond te zien om 17:50 uur op NPO2.

Update: De uitzending is geweest, deze kunt u hieronder bekijken of kijk hier: http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/414494/Geloof_En_Een_Hoop_Liefde.html

Relevante artikelen:

EO cameraploeg in centrum Purmerend voor opnames

TV-programma zoekt bijzondere Purmerenders

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*