Hart van de RegioPurmerend

Vanavond: Purmerenders in TV-programma op NPO2

Purmerend – Vanavond staat het televisieprogramma “Geloof en een hoop liefde” in het teken van Purmerend. In de uitzending is onder andere de molenaarsfamilie Witteman te zien. Verder gaat Bert van Leeuwen met Zwerfinator Dirk Groot aan de slag in de stad. Ook gaat de presentator langs bij Jerome Hoogstraten, die achteruitloopt voor het goede doel.

Naast deze drie hoofdonderwerpen zit er nog meer Purmerenders in de uitzending. Natuurlijk komt ook de veemarkt aan bod (want wie Purmerend je naar iets unieks uit het verleden van Purmerend vraagt begint uiteraard meteen daarover). Het is een mooie combinatie geworden van maatschappelijke, vrolijke en ook wat droevige, maar toch optimistische verhalen.
.
Het programma “Geloof en een hoop liefde” is vanavond te zien om 17:50 uur op NPO2.

Relevante artikelen:

EO cameraploeg in centrum Purmerend voor opnames

TV-programma zoekt bijzondere Purmerenders

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.