* Kerst in het ParkEvenementPurmerend

Kerst in het Park wordt Kerst op de Koemarkt

Purmerend – 5 uurtjes productief overleggen en het was voor elkaar. De 3e editie van Kerst in het Park is gered. Alleen doen ze het dit jaar niet bij het Leeghwaterbad maar op de Koemarkt. “Alles kan zo op de Koemarkt ingedeeld worden”, geeft de organisatie aan. 

Afgelopen vrijdag was er een productief overleg tussen de gemeente Purmerend, de Purmerendse Centrum Ondernemers, Stichting Koemarkt en de eigenaren van Jo & Co en Brasa. ‘Zonder hen hadden we dit absoluut niet kunnen waarmaken’, aldus de organisatie. Het is de bedoeling dat de Koemarkt volgend weekend verandert in een kerstlandschap. “Er zijn meer dan 50 kerstbomen besteld. Ook de horecaondernemingen krijgen allemaal een boom voor de deur.”

De verhuizing naar de Koemarkt was noodzakelijk omdat de speelweide bij het zwembad door de vele regenval van de afgelopen tijd te drassig is. De openingstijden van het gratis toegankelijke evenement zijn zaterdag 9 december van 13.00 uur tot 23.00 uur en zondag 10 december van 12.00 uur tot 21.00 uur.

Relevante artikelen:

3e editie Kerst in het Park mogelijk naar de Koemarkt

Magisch winterbos en reusachtige kerstboom tijdens Kerst in het Park!


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.