15.6 C
Purmerend
maandag 2 oktober 2023
Home* Kerst in het ParkKerst in het Park wordt Kerst op de Koemarkt

Kerst in het Park wordt Kerst op de Koemarkt

Purmerend – 5 uurtjes productief overleggen en het was voor elkaar. De 3e editie van Kerst in het Park is gered. Alleen doen ze het dit jaar niet bij het Leeghwaterbad maar op de Koemarkt. “Alles kan zo op de Koemarkt ingedeeld worden”, geeft de organisatie aan. 

Afgelopen vrijdag was er een productief overleg tussen de gemeente Purmerend, de Purmerendse Centrum Ondernemers, Stichting Koemarkt en de eigenaren van Jo & Co en Brasa. ‘Zonder hen hadden we dit absoluut niet kunnen waarmaken’, aldus de organisatie. Het is de bedoeling dat de Koemarkt volgend weekend verandert in een kerstlandschap. “Er zijn meer dan 50 kerstbomen besteld. Ook de horecaondernemingen krijgen allemaal een boom voor de deur.”

De verhuizing naar de Koemarkt was noodzakelijk omdat de speelweide bij het zwembad door de vele regenval van de afgelopen tijd te drassig is. De openingstijden van het gratis toegankelijke evenement zijn zaterdag 9 december van 13.00 uur tot 23.00 uur en zondag 10 december van 12.00 uur tot 21.00 uur.

Relevante artikelen:

3e editie Kerst in het Park mogelijk naar de Koemarkt

Magisch winterbos en reusachtige kerstboom tijdens Kerst in het Park!Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,502VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.6 ° C
17.2 °
13.9 °
81 %
1.8kmh
100 %
ma
21 °
di
17 °
wo
16 °
do
16 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.