15 C
Purmerend
zaterdag 13 juli 2024
Home* Rechtspraak2 mannen voor de rechter voor gruweljke mishandeling Purmerender

2 mannen voor de rechter voor gruweljke mishandeling Purmerender

Alkmaar – Twee mannen staan vanaf vanmiddag 14:30 uur voor de rechter voor een gruwelijke mishandeling van een man uit Purmerend, die deze zomer werd ontvoerd en afgetuigd, waarna een foto naar familieleden werd gestuurd om geld te eisen.

Eén van de twee mannen is een prominent lid van de motorclub Trailer Trash Travelers, dat ’woonwagentuig reizigers’ betekent. De club, die bestaat uit veel woonwagenbewoners, was tot halverwege 2014 gelieerd aan een andere motorclub, Satudarah, schrijft de Telegraaf.

De mannen worden verdacht van ontvoering, verboden wapenbezit en mishandeling.

Update: Officier van justitie: 30 maanden voor medeverdachte Roberto D voor #gruwelafpersing . Hij wordt door OVJ gezien als medepleger. Verdachte Johannes V. moet 5 jaar de cel in voor de #gruwelafpersing.

Uitspraak: 27 december 2017

Relevant artikel:

Purmerender afgetuigd en afgeperst

Verslaggever Ilan Sluis van de Telegraaf volgt de zaak vanuit de rechtbank. Lees de laatste ontwikkelingen in zijn tweets hieronder.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
15 ° C
16.2 °
14.4 °
79 %
6.3kmh
61 %
za
15 °
zo
19 °
ma
22 °
di
21 °
wo
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.