* RechtspraakPurmerend

2 mannen voor de rechter voor gruweljke mishandeling Purmerender

Alkmaar – Twee mannen staan vanaf vanmiddag 14:30 uur voor de rechter voor een gruwelijke mishandeling van een man uit Purmerend, die deze zomer werd ontvoerd en afgetuigd, waarna een foto naar familieleden werd gestuurd om geld te eisen.

Eén van de twee mannen is een prominent lid van de motorclub Trailer Trash Travelers, dat ’woonwagentuig reizigers’ betekent. De club, die bestaat uit veel woonwagenbewoners, was tot halverwege 2014 gelieerd aan een andere motorclub, Satudarah, schrijft de Telegraaf.

De mannen worden verdacht van ontvoering, verboden wapenbezit en mishandeling.

Update: Officier van justitie: 30 maanden voor medeverdachte Roberto D voor #gruwelafpersing . Hij wordt door OVJ gezien als medepleger. Verdachte Johannes V. moet 5 jaar de cel in voor de #gruwelafpersing.

Uitspraak: 27 december 2017

Relevant artikel:

Purmerender afgetuigd en afgeperst

Verslaggever Ilan Sluis van de Telegraaf volgt de zaak vanuit de rechtbank. Lees de laatste ontwikkelingen in zijn tweets hieronder.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....