ondernemersPurmerend

Het Koffieheus in het Purmerbos

Sinds vorige week verkoopt het Koffieheus heerlijke koffie en andere versnaperingen in het Purmerbos. Zolang het weer het toelaat zijn de vaste sta-dagen op de woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 11.00 tot 16.00 uur. De kar staat aan het eind van het pad bij ingang de Populier. 

Met regelmaat kregen de boswachters van Staatsbosbeheer de vraag waar men een kopje koffie kon halen in het Purmerbos. Die plek was er niet, maar vanaf 1 februari wel. De zoektocht naar een ondernemer die een tijdelijke horecavoorziening in het Purmerbos zou willen bezetten begon vorig jaar in augustus in samenwerking met de gemeente Purmerend. Via een openbare uitvraag in de lokale kranten en op de website van Staatsbosbeheer kwamen er vijf serieuze inschrijvingen binnen. Uiteindelijk is Richard Heus van het Koffieheus als beste uit de selectieprocedure gekomen.

Richard Heus heeft al jarenlange ervaring en staat met één van zijn koffiekarren bij verschillende NS stations. In het Purmerbos hoopt hij op eenzelfde manier de bezoekers te kunnen verblijden met een verse bak koffie.

Foto: aangeleverd Staatsbosbeheer


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.