16.2 C
Purmerend
vrijdag 22 september 2023
HomeondernemersHet Koffieheus in het Purmerbos

Het Koffieheus in het Purmerbos

Sinds vorige week verkoopt het Koffieheus heerlijke koffie en andere versnaperingen in het Purmerbos. Zolang het weer het toelaat zijn de vaste sta-dagen op de woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 11.00 tot 16.00 uur. De kar staat aan het eind van het pad bij ingang de Populier. 

Met regelmaat kregen de boswachters van Staatsbosbeheer de vraag waar men een kopje koffie kon halen in het Purmerbos. Die plek was er niet, maar vanaf 1 februari wel. De zoektocht naar een ondernemer die een tijdelijke horecavoorziening in het Purmerbos zou willen bezetten begon vorig jaar in augustus in samenwerking met de gemeente Purmerend. Via een openbare uitvraag in de lokale kranten en op de website van Staatsbosbeheer kwamen er vijf serieuze inschrijvingen binnen. Uiteindelijk is Richard Heus van het Koffieheus als beste uit de selectieprocedure gekomen.

Richard Heus heeft al jarenlange ervaring en staat met één van zijn koffiekarren bij verschillende NS stations. In het Purmerbos hoopt hij op eenzelfde manier de bezoekers te kunnen verblijden met een verse bak koffie.

Foto: aangeleverd Staatsbosbeheer
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,613FansLike
2,500VolgersVolg
1,620VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.2 ° C
17.8 °
14.4 °
76 %
4.5kmh
100 %
vr
16 °
za
16 °
zo
19 °
ma
19 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.