* Wat u schrijft

Ooit wel eens een parel gevonden?

Op dinsdag 27 en woensdag 28 februari is er in het stadje een pop-up store van Parel Party, een startende onderneming van de Purmerendse Leoniek Mulder. ‘Parel Party heeft een uniek concept’, zo vertelt Leoniek: ‘We openen echte oesters en vinden prachtige parels!’  

Deze parels zijn te combineren met diverse sieraden. Er is een ruime keuze aan hangers en parelzettingen. De prijzen zijn scherp te noemen, voor nog geen tien euro zijn de oesters te koop en kun je zelf beleven hoe leuk het is om een parel te vinden! ‘Het is altijd een verrassing welke kleur parel we vinden in de oester, geen parel is hetzelfde!’ Aldus een enthousiaste Leoniek.

De pop-up store van Parel Party zal plaatsvinden in chocoladebar Quetzal in Purmerend.

Bestellingen die voor 27 februari geplaatst worden op www.parelparty.com met de code ‘pre-order’ ontvangen maar liefst 25% korting op de gehele bestelling.

De oesters worden live geopend in de pop-up store van Parel Party. Daar kunnen ook de andere bestellingen worden afgehaald.

Iedere besteding van 25 euro of meer levert ook nog eens een leuke goodiebag op.

 

Pop-up store Parel Party

Dinsdag 27 februari en woensdag 28 februari van 13:00 uur tot 17:00 uur

In chocoladebar Quetzal, Westerstraat 84 (tegenover Intertoys)

 

Meer informatie:  www.parelparty.com 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.