Purmerend

Gratis naar het Purmerends Museum

Purmerend – Tijdens het nationaal museumweekend op 14 en 15 april zijn er leuke activiteiten voor alle leeftijden in het Purmerends Museum. Wij heten iedereen van harte welkom! De entree is gratis.

Maak met een schitterende papieren vaas, volg de workshop ‘boekenlegger’ of maak een mini-kamishibai (verteltheater). Loop je liever wat rond, dan kan dat aan de hand van Kijkwijzers. Daarmee zie je misschien net een beetje meer. Of ook hartstikke leuk, koop voor een klein prijsje het schitterende Tekenschrift, want Tekenen is leuk!

Het Tekenschrift staat vol met inspirerende tekenopdrachten. Allemaal aan de hand van voorwerpen die in het Purmerends Museum tentoongesteld staan. Door te tekenen zie je namelijk zo veel meer, je wordt veel bewuster van de wereld om je heen en het is gewoon heerlijk ontspannend om te tekenen. Het kan altijd en overal. Ook zo handig!

Een gezellige middag beleef je in het Purmerends Museum.

Gratis toegang

Op 14 en 15 april is het museum geopend tussen 13.00-16.00 uur.
De toegang is alleen op deze beide dagen GRATIS.

De overige dagen van de museumweek gelden de gewone toegangsprijzen.

Kom ook en laat je inspireren.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.