* A7112

Getuigen gezocht ongeval A7 op dinsdag 10 april

Purmerend – Op dinsdag 10 april, rond 15:30 vond er op de A7 bij afrit 6 Purmerend Noord een ongeval plaats. De bestuurder van een betrokken voertuig is op zoek naar getuigen. Hieronder haar oproep. Mensen die getuigen zijn geweest van het ongeval worden verzocht zich te melden bij Petra per email of via een pb op haar facebookprofiel.

Heb je zelf niets gezien? #delen is lief!

Dinsdag 10 april 2018 rond 15:30 op de A7 afrit 6 Purmerend Noord. Een zilvergrijze Toyota Aygo die al op de afslag 6 Purmerend reed werd moedwillig de vangrail ingedrukt door een grijs Mercedes busje met rode stickers die van de uiterste linkerbaan in één keer 2 banen opschoof. Het busje drukte de Aygo, die op dat moment paralel reed en heftig toeterde, doelbewust de vangrail in nadat ie hem eerst op de afrit volledig afsneed. Het gevolg was dat de Toyota tegen de vangrail klapte en op 2 wielen terecht kwam. De auto is total loss. Ter hoogte van afrit 4 had de Mercedes bus na extreem bumperkleven ook al een poging tot afsnijden gedaan . Graag pb als u /jullie iets gezien hebben! Petra.

 

Foto: Haico Kats – regio11.nl

Relevant artikel:

File A7 richting Hoorn door ongeval bij Purmerend Noord

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.