Omstanders grijpen woninginbreker in Wormer

Wormer – Een 16-jarige jongen uit Koog aan de Zaan en een 16-jarige jongen uit Wormer zijn zaterdag rond 13.30 uur aangehouden na een inbraak in een woning. Het tweetal had ingebroken in een woning aan de Gele Lisstraat in Wormer.

Daarbij was het tweetal overlopen door de bewoner. De verdachten waren er vandoor gegaan. Daarbij werden de jongens achtervolgt door een getuige. Dankzij omstanders werd een van de twee inbrekers gepakt. Dit gebeurde in veenweidepark de Trickel. Met behulp van de politiehelikopter is de andere verdachte ook gepakt.

Het tweetal is voor onderzoek aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt