7.1 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
Home* WormerOmstanders grijpen woninginbreker in Wormer

Omstanders grijpen woninginbreker in Wormer

Wormer – Een 16-jarige jongen uit Koog aan de Zaan en een 16-jarige jongen uit Wormer zijn zaterdag rond 13.30 uur aangehouden na een inbraak in een woning. Het tweetal had ingebroken in een woning aan de Gele Lisstraat in Wormer.

Daarbij was het tweetal overlopen door de bewoner. De verdachten waren er vandoor gegaan. Daarbij werden de jongens achtervolgt door een getuige. Dankzij omstanders werd een van de twee inbrekers gepakt. Dit gebeurde in veenweidepark de Trickel. Met behulp van de politiehelikopter is de andere verdachte ook gepakt.

https://twitter.com/POL_Gorter/status/987695319378026496

Het tweetal is voor onderzoek aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.1 ° C
7.8 °
6.6 °
76 %
1.3kmh
100 %
vr
7 °
za
8 °
zo
10 °
ma
9 °
di
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.