Regionaal

Glas in oog Britt na crash Zandvoort

ZANDVOORT – De eerste race van Britt Dekker op Circuit Zandvoort tijdens de racedagen is in mineur geëindigd. In een van de laatste rondjes die ze reed bij de Ladies Cup reed ze een auto aan er kwam er glas in haar oog. Dit meldt onze mediapartner NH Nieuws in een bericht.

Dat zegt Dekker in een bericht op Instagram. “Wow, eerste race zit erop. Ik startte als veertiende en in een van de laatste rondjes derde”, aldus Dekker.

De Purmerendse zegt daarna dat ze werd aangereden en een stuk van een voorruit over haar heen kreeg. “Ik werd toen ingehaald door olympisch schaatsster Carlijn Achtereekte en ben uiteindelijk vierde geworden”, aldus Britt.

Glas
Bij de EHBO is uiteindelijk een stukje glas uit haar oog verwijderd. “Morgen moet ik opnieuw racen. Hopelijk hebt ik niet te veel last van mijn oog”, besluit Dekker haar bericht.

Na afloop van de race sprak ze met NH Nieuws over de crash. “Ik kwam tegen een andere auto aan en die ging tegen de vangrail. Ik heb het niet expres gedaan”, vertelde Britt.

 

Kopfoto: NH nieuws

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.