2.4 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomeEvenementWeekend-tip: Marktstad Moves met Sport en spel en De Heilige Koemarkt

Weekend-tip: Marktstad Moves met Sport en spel en De Heilige Koemarkt

Purmerend – Tijdens het weekend van 26-27 mei 2018 staat de binnenstad van Purmerend geheel in het teken van Marktstad Moves. Op zaterdag zijn er vele spectaculaire sport- en spelactiviteiten. Voor jong, maar beslist ook voor oud. Zo kan er bijvoorbeeld van de melkwegbrug worden gesprongen op een gigantisch luchtkussen dat in het water ligt. Op zondag vindt alweer de zesde editie plaats van het inmiddels legendarische autofestival: De Heilige Koemarkt.

 

Sport en Spel – Zaterdag vanaf 13:00 – 17:00 uur

Zaterdag 26 mei staat de binnenstad van Purmerend geheel in het teken van Marktstad Moves. Een dag vol sportief spektakel verspreid over diverse locaties. Kom voetballen, dansen, bestorm de banen en voor de echte helden is er de blobjump bij de Melkwegbrug over het Noordhollands Kanaal. Maak kennis met sport en spel, kom kijken en doe vooral actief mee! De onderdelen van Marktstad Moves worden op zaterdag geproduceerd door Spurd.

 

De Heilige Koemarkt – Zondag vanaf 11:00 – 16:00 uur

De Koemarkt, het horecahart van Purmerend, is op zondag 27 mei opnieuw gastheer en locatie van alweer de zesde editie van de, door het Gezinsblad en het Purmerendse reclamebureau De Media Groep georganiseerde, De Heilige Koemarkt. Een nu al legendarische evenement waarbij de Waterlandse BOVAG autobedrijven hun nieuwste modellen meenemen en presenteren op wat het gezelligste stukje Purmerend genoemd mag worden. De Heilige Koemarkt is uiteraard geheel kosteloos te bezoeken. Kom dus in de juiste (auto) stemming op zondag 27 mei 2018 tijdens De Heilige Koemarkt.

 

Ook tijdens deze editie van De Heilige Koemarkt wordt het weer genieten, want uiteraard zullen ook de terrassen weer volop bevolkt worden met de bezoekers van het unieke evenement, dat nu al een traditie aan het worden is. En wilt u niet alleen auto’s kijken en terrassen bezoeken? Dan moet u zeker komen, want op deze zondag zijn ook alle binnenstad winkels geopend. Het is namelijk ook nog eens Koopzondag in Purmerend. Zet 27 mei dus in uw agenda en laat niets of niemand u ervan weerhouden de leukste autoshow van Nederland te bezoeken. U bent meer dan van harte welkom vanaf 11.00 uur. En neem gerust familie, vrienden en bekenden mee!

 

Voor meer informatie en foto’s kijkt u op: www.marktstadmoves.nl


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,549VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
2.4 ° C
3.9 °
0.7 °
77 %
1.3kmh
11 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.